Kaksplus.fi

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ei ole pahoja ruokia.


Kevät on tuonut mukanaan hassun innostuksen puuhailla keittiössä.
On vaan omituista,
kun makuraatini on muuttunut kriittisemmäksi.

Aikaisemmin
kaikki oli hyvää.

Nyt isompi tenava on oppinut sanomaan yäks
ja mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Olen edelleen sitä mieltä,
että ei ole pahoja ruokia.
On vain huonoja kokkeja.

Päätin ensimmäisen papupöperön jälkeen,
että haaste on vastaanotettu
kaikkien niiden yököttelyjen jälkeen.

Ja kuinka ollakaan,
viimeisin papusafka sai
hyväksyvät arviot.

Iso kiitos basilikalle!

Ja tästä jatketaan,
curry-resepti odottaa jo.

10 kommenttia:

  1. Mä oon samaa mieltä tosta, ettei oo pahoja ruokia vain huonoja kokkeja!! :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä! Eikä voi tulla pahaa jos laittaa tuoretta basilikaa, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Basilika on kyllä niin herkullista, voisin syödä vaikka joka päivä ;)

      Poista
  3. Mua niin ärsyttää opettajana, kun jotkut alakoulun oppilaat huutavat ruokalaan mennessä, että nyt on pahaa ruokaa :/ O tempora, o mores!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa tylsää! Olisipa jännä tietää, millaisia syöjiä he ovat kotona. Mennäänkö sielläkin ruokapatojen ääreen moisia papattaen...hmm?

      Poista
  4. Kiva että teillä puhaltelee uudet tuulet kiettiössä. Kyllä lapsetkin oppivat syömään monenmoista, kun vaan usein on tarjolla. Ja meillä ei saa yökötellä pöydässä yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucky you! Meillä on lapset aina syöneet kaikkea ja hyvällä ruokahalulla. Nyt yhtäkkiä on alkanut ilmaantumaan ruokia, jotka onkin yhtäkkiä yök. Ja tietysti melkein kaikki uudet ruoka-aineet on yök, kuten cashewt salaatissa. Isompi on selvästi oppinut tarhassa irvistelemään ruualle, pienempi sitten vaan matkii isompaa ja siinähän sitä ollaan ;-) (Päiväkodista tulee onneksi viestiä, että pienempi syö hyvin ja on ottanut lisääkin :-))

      Mutta eilen tehtiin läpimurto avocadon kanssa, isompi otti sitä jopa lisää :-)

      I see the light!!!

      Poista
  5. Ihailtava asenne, minä en nimittäin siihen vielä ole päässyt. Tosin ehkä se, että en pidä homejuustosta ei ole katastrofi. Muuten olen samaa mieltä, kyllä hyvä kokki ja hyvät raaka-aineet tekevät paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ihan puhtain pulmunen en ole itsekään. Olenhan lopettanut punaisen lihan syönnin ihan vaan siksi, kun en pidä siitä :-) Joten jos homejuustot tai muut erikoisuudet tökkii, niin ei hätää. (Meillä muuten etenkin pienempi vetelee homejuustoa mun kanssa napa pulleana, ihan täytyy rajoittaa) Mutta oikeasti, hyvät raaka-aineet on jo paljon ja sitten se toteutus! Mausteet, kypsyys, siitä se lähtee :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...