Kaksplus.fi

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus(ruoka)raportti

Juhlapyhinä elän syödäkseni. Päivät menee iloisesti keittiössä hääriessä. Yksinkertaisia makuja, helppoja valmistaa ja ilman esivalmisteluita kiitos ;)

Juhannusaattona, kaatosateen vallitessa ulkona, syötiin perunasalaattia, salaattia ja lohta. Oijoi! Jälkkäriksi piti leipoa kakku, mutta laiskotti ja tehtiin vain hedelmäsalaatti-kermavaahto-suklaakastike-setit kullekin syöjälle. Hyvin kelpasi!








Juhannuspäivänä väkimäärä suureni ja pidot parani. Mä en tiedä mitä endorfiinitippoja siellä on tapana laittaa broikkupihveihin ja homejuustoon, koska ne maistuu siellä nautittuna aina niin taivaallisilta. Tulee niin hyvä fiilis ja maha täyteen. Kiitos vaan taitaville grillimestarimiehille ja keittiöemännille!

**

HUH, nyt arkiruuan pariin. Hei vaan nuudelit, pikapastat ja kaurapuuro ;)

4 kommenttia:

  1. Voi ei mitä ihania herkkuja – vesi kihahti kielelle. Kyllä syöminen on yksi elämän TOP3 nautinnoista!!
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Apua, nyt tuli järjetön nälkä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...