Kaksplus.fi

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

The last poem of 2015

Sorry, love yourself! Hello? What do you mean? Hotline bling. Stitches, lean on. Can't feel my face!!! Sugar?? The hills!! Where are you now? Adventure of a lifetime... Stay on my mind! How deep is your love? Light it up, FOCUS, Roses! Locked away, same old love. Lay it all on me. Perfect! Photograph me myself & I. Here, I show you lush life! Faded cheerleader, jumpman! Thinking out loud. Drag me down. Trap queen, good for you! 7 years hands to myself. I know what you did last summer, never forget you. Bang my head, stressed out in the night. 679, see you again!


**
I'm not weird.
I am limited edition.
;)

Siinä on lueteltu Spotifyn maailman top 50 listatilanteesta kappaleet 1-43, juuri tänään 30.12.2015. Vain muutama kysymys- ja huutomerkki lisättynä. Kappaleiden järjestystä ei ole muutettu. Ykkösenä on tosiaan Justin Bieberin Sorry, 43 on Wiz Khalifan ja Charlie Puthin See you again. Aika hauska juttu, hih!

2 kommenttia:

Tuuleta ajatuksiasi kommenttilootassa. Muista myös kertoa mistä sinun blogisi löytyy niin tulen vastavierailulle. Tai jos sinulla on joku muu somekanava, tunnusta sekin samalla, jos haluat. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...