4 annosta
1 tl suolaa
1,5 l vettä
200g nauhapastaa
1/2 - 3/4 dl pestokastiketta
2 dl Valio ruokakermaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
basilikan lehtiä
grana padano-juustoraastetta
Valmistusohje:
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan. Lisää kerma. Mausta pestolla. Kuumenna sekoittaen. Lisää neljään osaan leikatut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Lisää tarjoiluvaiheessa juustoraastetta ja basilikan lehtiä.
Alkuperäistä ohjetta hieman muokattu. Valion ohje löytyy täältä: kermainen pestopasta.
**
Yum-my!

Toi on takuuvarmaa settiä :)
VastaaPoistaNo niinpä on, ihan kauheaa ettei se ole vielä ollut aiemmin meidän ruokalistalla :D
PoistaKuullostaa simppeliltä ja herkulliselta, eli täydelliseltä arkipäivän ruoalta :)
VastaaPoistaNimenomaan! Tuota taidettiin tehdä heti, kun tultiin ruokakaupasta kotiin. Lapsilla kiljuva nälkä ja he eivät olisi voineet odottaa varttia pidempään ruuan valmistumista. Bingo!
PoistaAuts, tällaisia herkkuvia kun ei saa syödä pastaa tällä hetkellä.
VastaaPoistaUih. Sun täytyy laittaa joku pastafiltteri ;) Jätät pastan ja peston ja juuston pois, tulee terveysvaihtoehto: tomaattia ja basilikaa :D
PoistaNam :) Nyt tiedänkin mitä ostoskoriin tänään pitää muistaa laittaa :)
VastaaPoistaHih, hyvä!
PoistaOi namiii..en ookkaan tehnyt pastaa pitkään aikaan (makaroonilaatikkoa ei varmaan lasketa..?)eli eikun kokeilemaan :)
VastaaPoistaIlman muuta <3
PoistaNam aina hyvää ja erityisesti itse tehty pestokastike, niin yksinkertaist ja hyvää. Pirtsakkaa sunnuntaita <3
VastaaPoistaUih, senkin reipas, en todellakaan ole saanut tehtyä pestokastiketta itse. Purkista vaan äkkiä pataan, kun lapset huutaa nälissään :D Ehkä pitäisi kokeilla. Sittenkun taas on aikaa. Ensi jouluna? :D Ihanaa viikkoa <3
Poista