Kaksplus.fi

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Mutsin mutakakku

Täällä blogissa on jo pari kertaa vilahtanut tämä meidän perheen kestosuosikki, mutakakku, mutta nyt olisi ehkä hyvä hetki jakaa siihen liittyvä resepti.

Tämä mutakakku on heti tuoreeltaan löysä, helposti lusikoitavissa. Se on ehkä parhaimmillaan muutamia tunteja jäähtyneenä, jolloin sen sisus on ehtinyt hyytyä. Mutta näillä herkuillahan on yleensä huono säilyvyys eikä ne jouda montaa hetkeä odottelemaan ;)


Tarvitset:

200g suklaata
150g voita
2 dl sokeria
4 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja

Sulata suklaa ja voi mikrossa. (Ja siis sen pitää olla ihan voi-voita eikä mitään juoksevaa sekoitetta.) Sekoita suklaa ja voi. Lisää sokeri. Vatkaa kananmunat joukkoon. Lisää lopuksi jauhot sekoittaen. Voitele vuoka ja kaada seos vuokaan. Paista 200 asteessa, alatasolla, n. 15min.


Tarjoa lisukkeena esim. marjoja ja Flora Vispistä tehtyä vaahtoa. Ja tämä sitten nautiskellaan hyvässä seurassa. Sen määrittelet sinä itse ;)


**
Meidän perheen ruokajuttuja tulossa blogiin lisää.
Mitä, milloin? Näette sitten.

Sari


5 kommenttia:

  1. Oiiii, mutakakku on vaan niiin hyvää♡♡Meillä on vähän samaa ongelmaa,ei oikein ikinä ehdi kakku jämähtää kunnolla!:)

    VastaaPoista
  2. Oiiii, mutakakku on vaan niiin hyvää♡♡Meillä on vähän samaa ongelmaa,ei oikein ikinä ehdi kakku jämähtää kunnolla!:)

    VastaaPoista
  3. Mutakakku on ihan parhautta! Meilläkin tehdään sitä, ehkä jopa liian usein...

    Meidän resepti löytyy täältä: https://masamutsi.blogspot.fi/2016/06/suklaaholistin-syntinen-mutakakku.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...