Resepti Valion sivulta: Perunalaatikko
Valmistusaineet
1 kg perunoita
½ tl suolaa
3 dl Valio maitoa
1 kasvisliemikuutio Kokeile myös Avaa/sulje
1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija perinteinen sulatejuustoa
(hienonnettua persiljaa)
Voiteluun
1 rkl Valio Oivariini juoksevaa
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi perunat. Laita ne voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle suola.
Kuumenna maito ja liemikuutio kattilassa samalla sekoittaen. Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut.
Kaada sulatejuustoseos perunoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1 t 10 min.
Tarkista kypsyys. Ripottele valmiin ruoan pinnalle halutessasi persiljaa.
Syömään!
**
t. ISI KOKKAA
ISI KOKKAA on postaussarja, minkä tekstin ja kuvien takana on lasten iskä! Luvassa on takuutoimivaa arkiruokaa mikä maistuu myös pienemmille perheenjäsenille. Olkoon tämä inspiraatioksi myös niillekin isi-ihmisille, joita ei kauheasti nappaa olla köökin puolella ;)
Näyttää herkulliselta :P Meillä mies kokkaa harvakseltaan, tuo maistuisi meille kyllä mutta toinen pojista ei tykkää juustosta...pöh..
VastaaPoistaMeillä on kaksi tällaista pientä vuokaa: tehdään usein kaksi vuokaa kerrallaan - silloin toisesta voi vaikka jättää jonkun inhokkiaineksia pois :) Suosittelen! (Nämä pikkuvuuat Ikeasta)
PoistaIhanaa uutta viikkoa :)