tiistai 22. toukokuuta 2018

Kesäaamujen viileä tuorepuuro (sisältää helpon ohjeen)

Unohda lämmin kaurapuuro kuumina kesäaamuina.
Tässä tulee kesäaamujen suosikki: jääkaappikylmä tuorepuuro!
Viileän ihanaa!









NÄIN VALMISTAT TUOREPUURON

Tarvitset
1 dl kaurahiutaleita 
1 dl nestettä (maitoa, soijamaitoa, vettä, piimää tms.)
1 dl täytettä (jugurttia, rahkaa, muussattua banaania tms.)
ja sen lisäksi voit heittää mukaan vaikka lusikallisen hunajaa, rusinoita, marjoja, kaakaojauhetta, siemeniä, pähkinöitä tai mitä ikinä haluatkin.

Sekoita ainekset keskenään, sulje purkki ja laita jääkaappiin yöksi. Aamulla ei tarvitse kuin keittää kahvit, avata puuropurkki ja lusikoida.

Vinkki! Anna lapsesi tehdä itselleen oma tuorepuuro! Tuorepuuron voi myös tehdä aamulla, jolloin se sopii helteisten kesäpäivien välipalaksi.


 Ja kun muutenkin pienten lasten äidit syö kaiken kylmänä,
paitsi jäätelön,
niin tämähän sopii vanhempien aamupalapöytään täydellisesti.
Hih!




4 kommenttia:

  1. Tämä menee nyt kyllä vihdoin testiin. En ole mikään puuron ystävä, mutta tästä saisi kätevästi mukaan töihin aamupalan. Olen juuri niitä ihmisiä jotka syövät sen aamupalan töissä eivätkä kotona. Onneksi täällä pystyy sen tekemään. Heti huomenna aamusta siis testiin, saa nähdä miten käy :D

    Kiitos reseptistä!

    VastaaPoista
  2. Ihana puuro-ohje, kiitos siitä!
    Tulee iian harvoin tehtyä puuroja. Uusin suosikkini on mantelimaitoon tehty kvinoa-omenapuuro.

    Lempeitä kesätuulia sinne pohjoiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa, kvinoa on houkuttanut minua jo pitkään! Täytyypä sujauttaa oman tuorepuuron sekaan sitäkin, kiitos vinkistä!

      Kiitos, pohjoinen kiittää ja kuittaa! Kävin ihastumassa blogiisi ja tykkäämässä Facebook-sivustasi!

      Poista

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...