maanantai 9. heinäkuuta 2018

OOPS! Lapselle valkeni, mitä vanhemmat tekee iltaisin kun lapset menee nukkumaan...OOPS!

Lapsen ja humalaisen suusta tulee...sellaista juttua ettei niillä ole päätä eikä häntää! Yhtenä tiistaina istuimme miehen kanssa sohvalla ja kuopus oli siinä kolmen metrin päässä ja katseli meitä tarkkaillen. Sitten hän aloitti syyttävään, mutta oivaltavaan sävyyn:

"NYT MÄ TIEDÄN MITÄ TE TEETTELLÄ ILTAISIN KUN MÄ OLEN NUKKUMASSA!"

Kyllä vähän hiki nousi pintaan, nytkö ollaan jonkun kiusallisen keskustelun äärellä ja voi hitto kun me ei todellakaan tehdä mitään sellaista...

"TEHÄN PELAATTE TÄÄLLÄ WRC-RALLIA!", lapsi huudahti riemukkaasti!

Hah hah hah, no huh ja hah, ei kyllä pelata! Viime aikoina iltaisin ähinä ja puhina johtuu kyllä tosta futiksesta. En tiedä mikä pallogeeni minussa on, hyvin pienesti kylläkin, mutta olen yllättänyt lähinnä itseni katsomalla vaikka kuinka monta peliä. Ja kyselemällä tyhmiä, tietenkin. Onneksi futis loppuu kohta. Voi taas palata normaalin iltadataamisen pariin. Iltakahvi, se on kyllä rituaali, joka pysyy vaikka kaikki muu muuttuu! ;)

Mitä TE teette iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan? Feel free ja tunnusta kommenttilootaan, hih!1 kommentti:

  1. Syödään herkkuja ja tuijotetaan jotain sarjoja :D khih. Voin niin kuvitella teidän ilmeet tuossa tilanteessa. Kerran keskimmäinen tytär kysyi aamulla, että mitä ihmettä te oikein teitte illalla, kun kuului hirrrrrrrvee huohotus... hahahahah, koska olen maailman surkein valehtelija, yritin selittää, että niksautin HerraMiehen selkää. ahahahaha, surkein selitys ikinä :D Jäänyt vähän elämää meillä tämä; hirrrrrrrvee huohotus ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...