Yhteistyöt

Haluaisitko tehdä yhteistyötä blogini kanssa?

Hyvä juttu, koska tämä on yhteistyömyönteinen blogi! Olitpa sitten vasta aloittamassa oleva pieni yrittäjä tai isomman yrityksen edustaja, laita viestiä ja kerro ajatuksistasi, millaisesta yhteistyöstä te olisitte kiinnostuneita. Voit käydä lukemassa aiemmista yhteistöistäni tunnisteella yhteistyö.

Testaan mielelläni erilaisia tuotteita ja palveluja. Minun timanttiseen testiryhmääni kuuluu myös 8- ja 11-vuotiaat lapseni sekä avomieheni. Käymme myös tutustumassa erilaisissa tilaisuuksissa aina sopivan paikan tullen, joten aina kannattaa vinkata myös mielenkiintoisista tapahtumista.

Kiitos kaikille tahoille, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä tässä vuosien varrella! Tässä muutama mainitakseni: IKEA Suomi, Lush, Anna-Mari West Photography, Messukeskus, Pinkki parkkikiekko, LamppuExpress, Minerva Kustannus Oy, Me&Myself lifestyle-messut, Onnenomija, Ostohyvitys, TrendHim, Minikustannus, Let's Deal, Junarose, Slurp-kahvi ja Nettilamppu.fi. Onko sinun yrityksesi seuraava?


Ota yhteyttä: saronblogi@gmail.com


Saron blogi on sitoutunut noudattamaan sisällöntuottajien ja yritysten yhteystä eettistä ohjeistusta Ping Ethics. Reilu meininki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...