Gossip

Terkkuja Sokkarin sovituskopista, kävin ottamassa tuntumaa Gossipin vaatteisiin. Joko mä olen kasvanut tai sitten nämä koot on tosi naftit? Kauniita vaatteita, joka tapauksessa :)

Kommentit

 1. Mun mielestä noissa Gossipin vaatteissa on aika paljon heittelyä, mitä kokoihin tulee... Mulla on Gossipilta paita ja pikkumusta kokoa 42/44, maksimekko kokoa 46 ja farkkuminihame kokoa 48.

  Mutta mitäpä sillä väliä, mitä kokolapussa lukee, kunhan näyttää kivalta. :) Tuo pusero (?) ainakin on tosi nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pusero oli kyllä ihana, mutta kauppaan jäi, oli mukavaa käydä sovittelemassa :)

   Heittely on kyllä totta: samassa koossa kuin paita oli, otin mekon joka jäi kyllä rinnuksista niin puristamaan ja oli oikea makkarankuori - muuten kokolapulla ei ole väliä mutta rekissä ei ollut isompia kokoja enää jäljellä. EHKÄ olisin Gossip-mekon omistaja, jos niitä olisi ollut ;)

   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Mä en ole jotenkin ollenkaan koko mallistoa kerennyt vilkaisemaan. Samaa mieltä Hannan kanssa, mitä väliä koolla on, jos se näyttää hyvältä päälläsi. Ainakin tuo pusero on kivan näköinen. Toivottavast monta kivaa vaatetta löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Eilen oli kyllä laiha tuuri mitä paitoihin tuli, vain yksi, eikä sekään Gossip, lähti mukaan. Muusta saaliista tulee ehkä postausta myöhemmin... ;)

   Kivaa keskiviikkoa ♥

   Poista
 3. Mä olin mukana suunnittelemassa sitä Go Sis! -mallistoa Gossipille (: ja siitäkin mallistosta käytän kahden eri koon vaatteita. Käsittääkseni ne vaatteet on tehty yhden standardin mukaan ja kun me naiset sitten ollaan erikokoisia eri osistamme, niin pitää olla avarakatseinen ja vilkuilla välillä kokolapun ulkopuolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kauniita vaatteita olittekin valinnut <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!