Hello (VAGA)Bond - I love you!


Viimeksi paitaostoksilla törmäsin tuttuun ilmiöön:

menepä etsimällä etsimään paitaa, et löydäkään sitä, vaan jotain aivan muuta! Ja kuinka ollakaan: täydelliset kengät...

Vagabondit eivät ole aikaisemmin iskeneet ollenkaan, nyt olivat täydelliset! Olen henkilökohtaisella säästökurimuksella juuri nyt joten kauppaanhan ne jäi mutta voin kertoa: kyllä jäi mietityttämään. Pitäisiköhän ne silti vaikka tilata Brandokselta, sovitella kotona ja sitten tehdä päätös? Olen vannoutunut mustan ystävä, mutta ruskea kiilakorko iski tajuntaan niin lujaa. Sen vaan tietää, kun Se Oikea sattuu kohdalle...

Tiiättekö, mua ihan ahdistaa, kun en saanut noita :D

While I was looking for The Perfect shirt for myself, it happened again to me. I didn't find any shirts but I found The Perfect Shoes! As I have to save some money, I had to leave the shoes to the store. And now it's killing me because I didn't get them!

What do you readers think, are they HOT or NOT?

Kuva, Brandos

Kommentit

 1. Minä sanon, että jos ahdistaa niin mene kauppaan hakemaan ne (tai tilaa kotiin!). Ahdistua ei saa! Olen itse sovittanut ties mitä vaatteita, koska ovat jääneet ahdistamaan. Joskus osuu oikea koko ja se on otettava. Monta kertaa olen myös nauranut vedet silmissä sovituskopissa kun vaate ei istu ollenkaan. Mutta ainakaan ei jää kalvamaan :)

  VastaaPoista
 2. Tilaa ihmeessä kotiin ja sovittele rauhassa, ei jää ainakaan mieltä vaivaamaan ! Saahan ne palauttaa, jos painaa ja puristaa eikä tunnukaan omilta :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut tuollaiset hyvin saman tyyppiset Vagabondit valkoisena, ja ne ovat kyllä olleet todella hyvät jalassa. Valitettavasti valkoinen keinonahka on parin kesän käytön jäljiltä jo aika kamalassa kunnossa, joten täytynee ostaa tänä vuonna uudet... :)

  Blogissani on muuten sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemuksista ja kiitos, tulenpa heti kurkkaamaan tunnustuksen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!