I see red!

Olen vihannut elämästäni kaksikymmentäyhdeksän vuotta punaista kynsilakkaa.


Mutta koska olen nainen, saan vaihtaa mielipiteitäni niin usein kuin haluan. Vaikka sitten kerran kahdessakymmenessäyhdeksässä vuodessa ;) Enkä toki ole enää 29vee. Henkisesti kakskolme (vai viiskyt???) mutta fyysisesti jotain kolkyt plus. Just mitä parhaassa iässä. Nyt en voisi enää kuvitella, etteikö kaapistani löytyisi nimenomaan Lumenen punaista kynsilakkaa. Punainen on rohkea väri, vahva kannanotto ja mikä parasta: sopii kaiken kanssa! Tämä on sävy 10, Herukoita. Ja vihdoinkin olen valmis, hih.

Viikkoani kuvaisi muutenkin punainen. Vain neljä työpäivää, mutta niistä jokainen on painettu aamusta iltaan täysillä kuin paloauto, pillit päällä. Vain ne komeat palomiehet letkeine letkuineen on jäänyt puuttumaan. NYT vihdoinkin viikko on kääntynyt voiton puolelle, eli viikonlopuksi.

Tänään...

- harmitti, kun tilaamani Lindexin vaatepaketti ei ehtinytkään tulla vaan se on yhä lajiteltavana jossain paikassa Ö. Toivottavasti se tulee maanantaina ja pitää sisällään pinon täydellisiä vaatteita, koska ainakin yhden vaatekappaleen olin ajatellut pukea ensi viikolla olevaan tärkeään tilaisuuteen. Siitä ehkä myöhemmin lisää, jopa asukuvia, jos uskallan ;)

- Päätin lähteä huomenna, heti aamusta etsimään kunnon KÄVELYkenkiä. Tarkoituksena on nimittäin tehdä kaupunkishoppailukävelyreissu parin viikon päästä ja sinne ei voi lähteä sipsuttelemaan millään piikkareilla. En tosin halua mitään mummoeccoja tai lenkkareitakaan. Siispä hello Dinsko! (Kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että löytäisin täydelliset kävelykengät, tai ehkä parit. Ne pitäisi ehtiä vielä ennakkokävellä!)

- Tein etäpäivän. Oikeasti minun etäpäivät ei todellakaan ole laten siemailemista sohvalta käsin vaan duunin painamista tukka putkella. Ainoa etu etäpäivissä on, että työt voi aloittaa meikittä ja ehtii pestä pyykkiä! Pesin heti seiskan jälkeen koneellisen, koska tiesin että naapurit ovat juuri nyt reissussa eikä meteli häiritse heitä. Mutta. Pesin nenäliinan. Ja siinä samalla koneellisen mustia vaatteita! Voi sitä pikkuisten höttönöttösten määrää, en oikeasti tiennyt että itkisinkö vai nauraisinko, päätin vaan keittää kupin kahvia ja lopulta taisi vähän naurattaakin ;)

- Päätin työviikkoni iltakävelyyn. Aurinko paistoi, asfaltti kurkisteli enemmän sieltä lumikinosten alta, soitin pitkän puhelun siskolleni ja nautiskelin olostani! Kyllä ihminen herää ihanasti eloon näin keväällä, oletteko tekin täynnä virtaa?

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!