Ihan parhaat talvikengät, teitä tulee ikävä.


The best winter boots everrrrrr! Berryessa Tall Suede Boots by Crocs. Mine are brown. And the light was so yellow I decided to publish this pic in black & white.

**

Käytin melkein koko viime kesän Crocseja. Siis aivan älyttömän mukavat balleriinat! Ei haitannut sade tai kastuminen, oli helppo huuhtaista lika pois.

Oli aivan luonnollinen jatkumo, että myös talvikengät olisivat myöskin Crocs. Believe it or not! Hankin itselleni Berryessa Tall Suede Boot-saappaat ruskeana. (Ja otin kuvan niin keltaisessa valossa, että mustavalkoistin kuvan :)) Ja siis kyllä oli ihan mielettömän täydelliset saappaat! Kiitos vaan Ison Omenan Crocs-myymälän myyjälle, joka näistä vinkkasi. Itse en olisi halunnut saappaita, kun en halunnut mitään kahnaamaan pohkeeseen, mutta onneksi suostuin pienen maanittelun jälkeen sovittamaan niitä. Nimittäin näissäpä olikin tosi tilavat varret (mahtui vähän lihaksikkaammatkin pohkeet helposti sisään). Lisäksi melkein nilkkaan saakka kenkä on vedenpitävä, ei siis mitkään kurakelitkään ole minua pysäyttäneet. Lämpimät, vedenpitävät, visuaalisesti metkat. TÄYDELLISTÄ! Itseasiassa olin haaveillut UGG-bootseista jo pidemmän aikaa, mutta minusta ne näyttävät menevän ihan littamaan ennemmin tai myöhemmin. Siksi en ole sellaisia hankkinut. Näissä yhdistyikin minusta ihanasti bootsimainen UGG ja mukava sekä käytännöllinen Crocs. Mikä ei siis mene littanaan.

Nyt ilmat ovat lämmenneet jo sen verran, että näiden on aika siirtyä varastoon odottelemaan ensi talvea. Melkein tekisi mieli tilata mustat valmiiksi talvea odottamaan :) Mutta sitä ennen voi panostaa täysillä kesään - KOLMET Crocs balleriinat odottaa jo...Hih, olen niin innoissani!

**
I just realized my blog has lots of visitors outside of Finland. Maybe some posts should be in English? Or maybe them all? What do you think?

Kommentit

  1. feikki uggit menee littaan, aidot uggit tai emut ei. :) suosittelen myös niitä lämpimästi, tosin nehän ei materiaalinsa vuoksi ole kovin soveltuvat suomen talveen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?