Kiireitä ja herkkuja
Päivän Viikon sana: KIIRE!

Siinä missä muut tuntuu downshiftaavan, minä painan tukka putkella keskellä kiirettä. Mutta ei se haittaa ollenkaan, päinvastoin: nautin työstäni ja kiireistä! Ainoa vaan, että blogi ammottaa tyhjyyttään eikä oikein mitään fiksua sanottavaakaan ole ollut. Sorry girls :)

Tässä tärkeimmät kuulumiset:
En varsinaisesti käynyt Hulluilla Päivillä ollenkaan! Mielestäni kuvastossa ei ollut mitään tavoittelemisen arvoista (olisipa ollut enemmänkin Zizziä!) ja sunnuntaina oli ohjelmassa kahvittelua ja hain pakkopullat Stockkalta. Joutuen väkimassan sekaan. Kävin vain kurkistamassa Longchampit ja kiiruhdin pullapuodin kautta kotiin. Sieltä löytyikin ihania Firenzeläisiä minikakkuja, Rahkaruusuja ja marjaisia Macaroneja. Ostin myös viikunaprikoosileipää, siitä en muistanut ottaa kuvaa, mutta hyvää oli ja vieraat tykkäsivät!

Sain sen Lindexin paketin ajoissa ja villatakki pääsi mukaan juhliin! Parit teepparit olivat vähän siinä ja siinä, onko ne liian isot minulle mutta koska en pidä makkarankuorista, päätin pitää ne ja hei, miten vaikeaa voi olla paidan kaventaminen tarvittaessa? Leggingsit olivat armotta aivan liian suuret, ne pistin palautukseen.

Tänään aion suunnata vielä vaateostoksille: pari bilepaitaa jos löytäisin niin hyvä :)

Tänään aion vielä käydä kurkkaamassa tätä takkia Lindexillä:

Lindex Shop Online - Takki

Onkohan niitä?
Sopisiko kevätsäille?
Olisiko se täydellinen? :)

Oikein kivaa tiistaita teille kaikille!

**

I've had a huge rush at work (and in life, too) and I'm sorry that my blog has been left out. But the main things are here: goodies and clothing ;)
And me of course! Have a great Tuesday!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!