Ongelma toisinpäin.

Kylläpä jännittää, ehtiikö Lindexin tilaus tulla ajoissa perille. On tässä menty viime päivinä niin vauhdikkaasti, etten tosiaan ehtinyt käydä läpi Lindexejä etsien tuota villatakkia. Ainakaan silloin, kun viimeksi ehdin Itiksen Lindexillä pyörähtää, näitä neuletakkeja siellä ei ollut yhtään, joten siksi oli pakko tilata. Neuletakki ja jotain muutakin.

Loppuviikosta olisi tosiaan se tilaisuus, minne olin ajatellut pukea huolettomasti mekon ja kun näköjään keväästä ei ole enää ollenkaan toivoa, laitan hyvillä mielin myös mustat leggingsit. Ja sitten tämä lämmittämään, koska en todellakaan ajatellut tällä kertaa tanssia pöydillä enkä muutenkaan bilettää villisti. Vaan antaa itsestäni hillityn ja mukavan kuvan, hah ;)


Kuva: Lindex Shop Online, Neuletakki

Paketista ei ole kuulunut vielä pihaustakaan. Iik. Tänään ehdin kotimatkalla sunnuntaireissusta panikoimaan jo tätä vaatepulmaa, että jos laittaisinkin pitkähihaisen villatakin? Vai pikkutakin? Mutta pitäisikö sitten olla ennemmin simppeli musta hame vai pitkät housut? Tiedättekö - kerrankin ei ollut ongelmaa, että KÄÄK kun ei ole mitään puettavaa vaan ongelma pikemminkin ongelma toisinpäin: MITÄ näistä kaikista vaihtoehdoista pukisin päälleni?!

No, onneksi sentään jokin aiheuttaa ihan perinteistä päänvaivaa. No ne kengät! Olin jo valikoinut täydelliset korolliset nilkkurit mutta eihän tuo katujen pintoja liukastuttava lumi nyt ainakaan edesauta asiaa! Vaihtokenkiä ei ole mahdollista ottaa mukaan (unohtaisin ne kuitenkin johonkin narikkaan) joten taidan lopettaa postaukseni ja siirtyä veivaamaan sadetanssia ulos, että säiden herra lämpenisi minulle, tanssilleni ja ylipäätään ajatukselle keväästä, muuttaen tuon järkyttävän lumimassan kuin taikaiskusta vedeksi.

Onko teistä kenelläkään tuota Lindexin villatakkia? Lähinnä jännittää sen pituus: loppuuko se kivasti oikeaan kohtaan vyötärölle vai paksuntaako keskivartaloa entisestään...hmm?

NYT nukkumaan! Ihan älyttömän kivat viikot tiedossa :) Maanantai ei minulla ole viikon pahin päivä, ainakaan nyt kun aion aloittaa viikkoni etätöillä ja tiedossa on pienimuotoiset illanistujaiset siskon luona. Lupauduin vielä tekemään piirakkaa ja viemään jotain ylläriä mukanani. Järkkärikin on pölyttynyt hyllynkulmalla, jos muistaisin sen ottaa mukaan ;)

Sweet dreams!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!