Yksinkertaiset ja muuta hiusasiaa

Olen kampaajani kauhu. Montakohan kertaa sekin on nostellut mun otsista ja kysellyt, että "ootko ite leikannu?" ja olen punastellen hymyillyt takaisin ja mumissut että "joo". Jotenkin ei ole tullut mieleenkään ikinä myhäillä tyytyväisenä ;-) En vaan koskaan "ehdi" mennä kampaajalle otsiksen leikkaamista varten, koska sitä pitää siistiä ainakin kahden viikon välein.

Nyt minulla on uudet kujeet, kampaaja varmaan pyörtyy kauhusta - ei siis enää riitä, että vetelen askartelusaksilla otsiksen lyhyeksi vaan nyt muotoilen niitä myös ohennussaksilla.


Minun hiustyylini on tällainen suora, mitä yritän epätoivoisesti saada pörröksi ilman kiharoita. Viimeksi kampaaja ehdottikin, että jos laitettaisiin raitaa kun hiuksissani ei ole ollut muuta kuin oma väri jo nelisen vuotta, kun olen antanut hiusten levätä (on niissä ehtinyt kaikkea ollakin, permanentista värehin - sinistäkin, omg). Onneksi laitettiin raidat, hiusten rakenne muuttui karheammaksi ja etenkin takahiusten osalta se on hyvä juttu!

Saksitteko te muut itse omia hiuksianne vai luotatteko vain kampaajan supervoimiin (mikä kyllä olisi varmaan minunkin kohdalla viisainta, hih)?


Minä olen jo käynyt päivän shoppailukierroksen tekemässä (löytyi hyvät tennarit kävelyyn mutta korkokengät jäi kauppaan - yhdessä puodissa oli kaikkia herkullisia malleja ja värejä, mutta myyjät olivat niin ahdistavia ja tuputtivat omasta mielestään hyvännäköisiä malleja, mitkä minusta olivat ihan sarjaa "yök-menen-mieluummin-paljain-jaloin" joten bye bye herkkukengät ja äkkiä pois sieltä! Niin ja huom, olin jo kahdesti maininnut vain katselevani), seuraavaksi kupillinen kahvia ja ulos nauttimaan auringosta! Jep, olen addikti... ;)

Hei tosi kivaa lauantaita teille kaikille!

Kommentit

 1. Mä jätän kampaajalle - johtuu tästä kikkurapäästä, jota en varmaan ikinä sais järjellisen näköiseksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Minä tosin aina saksin äitini luonnonkiharat hiukset, ne on niin sykkyrällä, että pienet epätasaisuudet, joita en siis tee ikinäkoskaan, ei haittaa ;) Tai äitini ei ainakaan myönnä ;)

   Kiitos kommenteista!

   Poista
 2. Haha! Ma kayn kampaajalla ehka kerran vuodessa ja tykkaan itse leikella hiukseni muuten ja aina se kampaaja paivittelee etta kukas nyt tallain on sun hiukset leikannu... Myonnan aina etta ihan itsehan mina ja lahtiessa se aina huutaa peraan etta "alaka leikkele enaa itse vaan tuu tanne niin ma leikkaan vaikka ilmatteeks!". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihan nauratti ääneen, kiitos :D Vai että se leikkaisi vaikka ilmaiseksi ;D Mulle ei ole ihan vielä sanonut niin mutta takuulla on ajatellut ;) Thih hih...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!