Dress problems


Lindexin sivuilla on noita ihania mekkoja. Olen itse kahden vaiheilla: hyvä ostos vai heipparallaa? Mitä te luulette tai onko joku jo ostanut omansa? Pitäisikö luottaa mustaan?

**

I found these nice dresses from Lindex Online Shop. I don't know what to do. Is it: a good buy or goodbye? What do you think? Should I trust in black?

Pic from (but edited) Lindex Online Shop

Kommentit

 1. Heippa. Tulin vain morjenstamaan, kun huomasin että en ole vielä lukijana. Korjaan asian pikimmiten ja liityn lukijaksi. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kiva mekko, turkoosina voisi olla toimiva (:

  -tea-

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanalta kesämekolta. Auringon porotus, viileä juoma terassilla, tämä mekko ja jotkut ihanat kenkulat jalassa :) Tykkään tästä väristäkin. Mustahan olisi myös tosi cool. Hankalia valintoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa ihan suunnitelmalta ja totta - hankalia valintoja... :D

   Poista
 4. Mäkin olin sitä mieltä,että ihana kesämekko ja kokeilin kaupassa. Ööö, hyvä, etten ostanut! Ainakaan itselleni ei sopinut, vaikka muuten mekot yleensä pukeekin. Jotenkaan ei vaan istunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi :/ Mutta samaa itsekin pähkin - onko tuo vyö juuri oikeassa paikassa vai leventääkö se entisestään, hmm.... Pitäisi jotenkin ehtiä mennä sovittelemaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!