tiistai 21. toukokuuta 2013

Dress problems


Lindexin sivuilla on noita ihania mekkoja. Olen itse kahden vaiheilla: hyvä ostos vai heipparallaa? Mitä te luulette tai onko joku jo ostanut omansa? Pitäisikö luottaa mustaan?

**

I found these nice dresses from Lindex Online Shop. I don't know what to do. Is it: a good buy or goodbye? What do you think? Should I trust in black?

Pic from (but edited) Lindex Online Shop

8 kommenttia:

 1. Heippa. Tulin vain morjenstamaan, kun huomasin että en ole vielä lukijana. Korjaan asian pikimmiten ja liityn lukijaksi. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kiva mekko, turkoosina voisi olla toimiva (:

  -tea-

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanalta kesämekolta. Auringon porotus, viileä juoma terassilla, tämä mekko ja jotkut ihanat kenkulat jalassa :) Tykkään tästä väristäkin. Mustahan olisi myös tosi cool. Hankalia valintoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa ihan suunnitelmalta ja totta - hankalia valintoja... :D

   Poista
 4. Mäkin olin sitä mieltä,että ihana kesämekko ja kokeilin kaupassa. Ööö, hyvä, etten ostanut! Ainakaan itselleni ei sopinut, vaikka muuten mekot yleensä pukeekin. Jotenkaan ei vaan istunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi :/ Mutta samaa itsekin pähkin - onko tuo vyö juuri oikeassa paikassa vai leventääkö se entisestään, hmm.... Pitäisi jotenkin ehtiä mennä sovittelemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!