Eurovision Song Contest 2013

Minusta on tulossa vanha! Kun olin nuorempi, Euroviisut oli minut tosi nolot. Nykyään ajattelen toisin. Tavallaan tykkään ;) Tänä vuonna Suomea edustaa Krista Siegfrieds laululla Marry me. Iloinen rallatus ja onnea matkaan! Kristan videon voit katsoa TÄÄLLÄ.

Mutta ehdoton suosikkini on kyllä Malta. Aivan ihana, minun näköinen laulu! Maltan semifinaaliesitys on katsottavissa TÄÄLLÄ.

Maltan Gianlucan musiikkivideo on niin suloinen, että jaoin sen teille tähän. AwwwwSeuraatko sinä Euroviisuja? Kuka on suosikkisi?

**

Oh I'm getting old! When I was younger, all the performances in Eurovision Song Contest were embarassing. But now I think otherwise. Kinda liking them ;) This year Krista Siegfrieds is representing my own country, Finland with the song Marry me. You can watch it HERE.

But my favorite this year is Malta! The song is so me! You can watch the semi-final performance HERE.

The music video of Malta is supercute, that's why I shared it in my blog. Awwww

Do you watch Eurovision Song Contest? Who is your favorite?

GOOD LUCK MALTA! LOVE YOU!

Kommentit

  1. Mä en ole tänä vuonna hirveästi noita viisujuttuja seuraillut, mutta onhan niille esityksille yleensä hauskaa hihitellä parin viinilasillisen kera. :) Suomen biisin olen kuullut ja onhan se aika ylipirteä rallatus, mutta toisaalta jää varmaan ainakin ihmisille soimaan päähän. :D Mutta joo, enemmän täällä jännitetään Suomi-Ruotsi peliä. ;)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Norja oli myös hyvä. Ja kyllä voittaja oli voittonsa ansainnut, nytkin soi se biisi päässä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!