Let's go!

Päätin helatorstain "kunniaksi" vain ihan vähän piipahtaa kirjakaupassa... Löysin sieltä kyllä etsimäni mutta tie vei kyllä moneen muuhunkin kauppaan. Yksi niistä oli Kookenkä.

Kääk, siellä oli v-a-s-t-u-s-t-a-m-a-t-o-n tarjous: kahdet ballerinat 30€Mukaan lähti nämä:Koko helatorstain olikin aivan mahtava sää, näissä en vielä ulkoillut varsinaisesti mutta muuten kyllä tuli nautittua auringosta - poskia kuumotti ihanasti koko illan :)

Kipin kapin Kookenkään -vai miten se mainos menikään?

(Oli siellä muuten myös niiden unelma-Vagabondien tyyliset Freyat (kiilakorkoiset avokkaat) tarjoushintaan mutta ne ei tänään iskenyt. Talvella aina päätän heilua koko seuraavan kesän VAIN korkokengissä ja todellisuudessa olen niin mukavuudenhaluinen että joka (kesä)aamu sujautan jalkaan supermukavat ballerinat, hih!)

Kivaa perjantaita!

**

Just saw an offer could not resist! Two pairs of ballerina shoes 30€! I had to buy one in black and th other in red!  Every winter I say to myself that when summer arrives, I'll walk only on heels. But when the summer comes...somehow I end up using super comfty ballerinas... ;)


Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja ehkä noin viidet kauniit jäi vielä kauppaan...IIK, älkää päästäkö mua enää Kookenkään, eteiseen ei mahdu... Vai jos yhdet...tai kahdet päälleikäin! Hopeless! :D

   Kivaa viikonloppua E ♥

   Poista
 2. Kauniit ovat molemmat kengät. Ehdottomasti hyvin käytetty tarjous :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiedä mikä tuli, kun aina ostan vain ja ainoastaan mustia kenkiä, miten noi punaiset ui mukaan...Siniset ja pinkit jäi kovasti kummittelemaan...! Tosiaan, nyt yritän pysyä kaukana Kookengästä mutta menkää te muut. Eihän kesällä voi olla liikaa ballerinoja, eihän?

   Hyvää viikonloppua ♥

   Poista
 3. Hei. Sinulle on tunnustus blogissani :)
  hopealusikkapuussa.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat noi punaiset (:

  -tea-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?