My first LivBox came home after all! 

Ensin, kun kuulin LivBoxeista, päätin vahvasti, että minä en moiseen hömpötykseen lähde mukaan. Mutta sitten muistin: ainiin! Olen nainen! Ja minulla on oikeus muuttaa mielipidettäni! (Vaikka satoja kertoja päivässä ;))

Niinpä huhtikuussa näpyttelin ikioman LivBoxini tilaukseen.

Toukokuun ensimmäisenä päivänä juhlittiin paitsi vapunpäivää, myös sitä maagista asiaa, että ensimmäinen LivBoxini tulisi hetkenä minä hyvänstä! Tiistaina 7.5. aloin jo hieman huolestua. Minun boxiani ei näy... Illalla heittäydyin sohvannurkkaan iPadini kanssa ja kirjoitin Googleen: "Toukokuun LivBox" ja osumia alkoi löytymään - tuo on saanut, tuo on saanut, tuokin on saanut, KÄÄK! MINÄ EN!

Meillä on sattunut tätä ennenkin: postinjakaja on tuonut meille aivan vääriä posteja ja olen niitä palautellut parhaani mukaan - siis niissä on vastaanottajan osoite kyllä oikein, mutta jostain syystä ne ovat kantautuneet meille. Lukuisia kertoja. Ja voin vain arvailla, paljonko meidän posteja on "out there" jossain. Niinpä olin varma, että minun laatikkoni on päätynyt jonnekin aivan muualle kuin minulle.

Keskiviikkona hätäännyin ja kirjoittelin LivBoxille palautetta, että heipparallaa, nyt kävi näin. Olin varma, etten saisi vastausta pitkään aikaan ja joutuisin, tuttuun suomalaiseen asiakaspalvelukulttuuriin luottaen, penäämään joko rahojani tai boxiani. Mutta kuinka ollakaan - ei aikaakaan, kun ihan oikea ihminen vastasi minulle, että seurataan tilannetta ja jos boxi ei siihen ja siihen päivään mennessä tule, niin saan uuden.

Toimin saamieni ohjeiden mukaisesti ja kun totesimme, että paketti on todella kadonnut, sain viestin, että seuraavana päivänä minulla olisi boxi...ja niin oli! Kyllä se kauan kesti mutta hyvää kannatti odottaa.

Toukokuussa jaettiin erilaisia kombinaatioita LivBoxista. LivBoxin sivulla (TÄÄLLÄ) on luettelo tuotteista, joista kuusi oli pakattu kuhunkin laatikkoon. Itse olisin voinut vaihtaa LashCardin mieluummin puuteripaperiin ja Eyluret kynsilakkaan ;) Mutta etsin niille kyllä ottajat, eivät siis jää käyttämättä. Erityisen tyytyväinen olin itse kynsiöljyyn ja käsivoiteeseen. Olen etsiskellyt jo jonkin aikaa sopivaa käsivoidetta päiväkäyttöön - sen löytyminen ei ole helpointa hommaa. Ilmeisesti minulla on jo "ikääntyvä iho" ja se vaatii vähän muutakin kuin kalliin logon. Lavera vaikuttaa kyllä hyvältä - ehkä yö yli vaikuttava tehokosteutus viekin isoimman tarpeen päivävoitelulta? Innoissani seuraan tilannetta :)

Jospa se kesäkuun LivBox tulisi ajallaan. Superkiitokset LivBoxin naisille - yhteydenpito pelasi tosi hienosti ja laatikko tuli kuten oli luvattukin. Voin siis ehdottomasti suositella LivBoxia muillekin. Itsellä on 3kk kokeilujakso, ihanaa kun ei tarvinnut heti sitoutua esim. vuodeksi :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!