Chokocappucino

Minulla on ollut vajaan vuoden verran käytössäni kapselikahvikone. Nyt kuitenkin olen alkanut haaveilemaan masiinasta, johon saisi vielä monipuolisemmin kahveja ja suklaasidonnaisia kahveja myös.

En ole löytänyt hankkeelleni sponsoria ja oma kukkaroni kieltäytyi yhteistyöstä (koska investoin kahvimasiinarahat...no öh...kenkiin :))  joten piti mennä siitä mistä aita on edullisin.

Ostin Pirkka Chokocappucino-kaakaokahvijauhetta. 10 pussin paketti alle 3€.Mmmm... Hyvää oli! Vaan ei poistanut kapselikahvikoneenhimoa! Onkohan teillä kokemuksia

Dolce Gustosta
tai
Nespressosta?

**
I wanna have a coffee machine! Dolce Gusto or Nespresso. I haven't found a sponsor, because I invested my money on shoes - instead of the coffee machine. So I bought some cheap chokocappucino and it was quite good - but still I wanna have my own coffee machine! Wanna have my coffee in chocolate flavour sooo baaaaad... :)

Kommentit

 1. Mulla on kokemusta molemmista, ja sanoisin että ne on olleet pienoinen pettymys kyllä. Sitä luulee saavansa jotain päätäräjäyttävän hyvää kahvia ja sitten...se onkin ihan ok. No nykyään olenkin teenjuoja, koska tajusin että mähän en edes tykkää kahvista! :D Eli jos tykkää kahvista niin sittenhän kokemus voi olla vähän eri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no, kiitos mielipiteestä. Kahvikoneet eivät siis olleet niin hyviä, että kääntäisivät ihmisen tee-lokerosta kahvi-lokeroon :D

   Minä haen lähinnä vivahteita kahviin, olenhan sitä jo liki 30 vuotta juonut. Tykännyt. RAKASTANUT!

   Poista
 2. I love anything that has chocolate in it!

  VastaaPoista
 3. Meillä mies sai vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi Dolce Guston, jonka myin eteenpäin kaverilleni melkein heti (tosin mies tarvitsi kypsyttelyä puolisen vuotta, että oli asiasta samaa mieltä). Mun mielestä kahvi ja muut juomat tulivat nopeasti, mutta huonoja puolia oli huomattavasti enemmän: 1. vie kamalasti tilaa pienestä keittiöstämme 2. suurin osa kahvista keitetään kuitenkin kahvinkeittimellä 3. kahvi ei maistu erityisen hyvälle 4. Napit on sikahintaiset ts. jos jostain löydät rahaa laitteen ostamiseen, tulee jossain vaiheessa pihiys niiden nappien ostamisessa. 5. Saat sillä vain kupillisen kerrallaan /nappi 6. Löydät sen kaapin perukoilta ihan liian nopeasti. 7. Se on erittäin epäekologista, kun jokainen kupillinen on pakattu omaan muoviinsa (joka on pelkästään jo mulle sellainen asia, joka antaa tuotteelle turhakkeen leiman)

  Kyllä tuo kahvin suurkuluttajakin sitten viimein totesi, että ei ole meille tarkoitettu se tuote. Mocca Master keittää kahvit nopeammin ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkö noi aparaatit paljon ääntä? Miten nopea se on? Meillähän vain minä joisin sitä erikoiskahvia ja meillä on jo yksi kapselikeitin mutta siihen saa kapseleita niin harvakseltaan että se on hankalaa. Kapsujen hinta - no problems, kun joisin karkkipäivän sijaan. Ekologisuus oli kyllä vahva pointti... Hmm... Kiitos tarkasta selonteosta <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!