Kesähiukset

Onko nainen koskaan tyytyväinen siihen, millaiset hiukset hänellä luonnostaan on? Epäilen ;-) Minulla on todella ohuet yksittäiset hiukset ja niitä on määrällisesti paljon, joten niiden laittaminen lakan tai muiden tököttien voimin on silkka mahdottomuus! Ne pysyy sen 5min ja ovat sitten suorat. Hiukset myös hulmuaa tuulessa todella paljon ja liimautuvat kivasti huulikiiltoon kiinni, jollei ole tarkkana. 

Minä taas en haluaisi sileää lookia vaan "messy" on sitä mitä haluaisin! 

Talvella bongasin tuon suolavesisuihkeen kaupasta ja ai että miten on ihana suihkia sitä nyt kesällä, kun aitoa beach lookia en ehdi töiltäni aamuisin saada rannalta :-) Kesäilma vaikuttaa hiuksiini muutenkin suotuisammin, ne ovat tönkön suoran sijaan yhteistyökykyisemmät, saan suihkeella ne jopa hieman laineille! Perfect!
Kommentit

 1. Mulla on sellainen hiuslaatu, että se tulee pörröiseksi tosi helposti. Lisäksi on vielä luonnonkiharaa vähän eri suuntiin. Välillä ei tiedä mitä aineita laittaisi, että saa pehkon hallintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, voitais tehdä vaihtokaupat näiden hiuslaatujen suhteen!

   Poista
 2. Tuo miten kuvailit omaa hiuslaatuasi on ihan samanlainen ku mulla.. Jos sen saa hirveällä työllä joskus mutkalle, niin se on kyllä aika pian taas suora.

  Ja niin, muistan kun kirjoitit tuosta suihkeesta, mutta se pääsi unholaan... pitää varmaan ostaa ja testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, "kiva" kuulla ja tsemppiä! Vastailen sun meiliin, eilen ehdin lukemaan ja hykertelemään, nyt on vesirokko meillä ja töiden ulkopuolinen aika meneekin lohduttaessa ja rasvaillessa! Isompi tenava siis on kärsimyksessä nyt, en minä, onneksi :)

   Halauksia ♥

   Poista
 3. Argh, hiukset kiinni huulikiillossa, ei taivu ja jos taipuukin niin ei mee kauan kun jo suorana roikkuu. huoh. niin tuttua. Pitääpä tutustua tuohon suihkeeseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Welcome to the club... Tukka on ihan kiva, ei viittis ihan armeijasiiliks vetää, vaikka usein naama huulikiiltoraidoilla varusteltuna sitä pidänkin mahdollisuutena :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!