Order received!


I have never ever ordered anything from abroad, UNTIL NOW!!!

I got inspired by Elena's post, get inspired too HERE and
so I ended up in Asos webshop and what did I order... you'll see later!

Thank you Elena, thank you Asos, thank you summer sales (my Visa really appreciates)
and
hey you people: have a GREAT Thursday

Onko sinulle Asos Curve tuttu?
Olenko todella ainoa "ulkomaantilausnoviisi"? ;)I'M SO EXCITED!!!!

Kommentit

 1. Tuo Asos on yksi lemppareistani :) Mielestäni Suomesta ei oikein ymmärretä vielä, että isommassakin koossa halutaan näyttää hyvältä, eikä säkkimalliset paidat ja housut oikein käy...

  Mulla on täydellisen maximekon etsintä ollut käynnissä jo jonkin aikaa. Lindexin perusmallistossa oli yksi toooosi ihana, mutta vielä ei ole löytynyt vastaavaa plussana (toisaalta olishan sekin saattanut passata ja nyt en enää pääse kokeilemaan, kun ovat kai jo loppu. :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla että Asos on oikein lemppari :)

   Olen kuullut monien kiittelevän Lindexin Maximekkoja, että jotkut mahtuu hyvin pluskokoisellekin, harmi että se juna vähän niinku meni jo :-/

   Minä en varmaan saa nukuttua kun odottelen pakettiani saapuvaksi, toivottavasti ne koetuotteeni mahtuu hyvin, sitten lähtee liikkeelle The TILAUS :D (Omg, sorry Visa!)

   Kivaa torstaita ♥

   Poista
 2. Minä en ole Asosin mijkään suuri ystävä, olen vähän väliinputoaja, curvet liian isoja yläosista ja tavallsiet sitten ovat taas mekoissa vaikka niin lyhyitä, että tämmöistä siveellisempää hirvittää :D

  Sen sijaan ulkomailta, etenkin briteistä kuten Asoskin olen tilannut tavaraa vaikka kuinka ja kanssa. Ajoittain liikaakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Curven alaosatkin näytti aika lyhyiltä........... :D

   Kiva kuulla, että muista shopeista löytyy kaikkea ihanaa :)

   Poista
 3. Täytyykin käydä asoksen sivuilla, kiitti vinkistä! Tein itse pari viikkoa sitten ekan vaatetilauksen ulkomailta yoursilta, ja kaikki sujui hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yoursilla on myös kaikkea ihanaa, nyt en kyllä millään voi hipsutella muihin puoteihin... Ihana kuulla, että tilaukset ovat sujuneet hyvin :)

   Poista
 4. Meikä tilas vaan kotomaasta Iittalasta eikä vaatteen riepuakaan (tällä kertaa) :D Mutta olen kyllä menettänyt ulkomaantilausneitsyyteni aikoja sitten. Mulle ei ole koskaan käynyt mitään ikävää, paitsi että pari kertaa oon tilannu väärää kokoa ihan vahingissa näppäilyvirheenä eikä sitten viitti omaan laskuun palauttaa, joten on menny kirppikselle uutena halvalla.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että uskalsit. :) Toivottavasti pidät tilaamistasi jutuista ja kokojutut menee nappiin! :) Mä olin myös ulkomailta tilaamisessa täysin kokematon ennen maaliskuuta, jolloin ensimmäisen kerran tilasin Asokselta. Nyt olen sitten uskaltanut tilata New Lookiltakin kerran. <3

  VastaaPoista
 6. Onko tää yksi sellainen "aikuistumisen" etappi, joka pitää jossain vaiheessa kokea. :D Onnea! Asokselta ei oo tullut koskaan tilattua (vielä), mutta noista kosmetiikkayrityksistä: strawberry.net ja lookfantastic on sellaisia, joista on tullut joskus jotain tilattua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, aikuistumisen etappi :'-D Well said!

   Mun olis parempi pysyä kaukana kaikista verkkokaupoista. Pikkupalkan tuhlaaminen on tehty aivan liian helpoksi. Thih.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?