Perjantaita

Lämpimät hellepäivät ovat menneet
- rannalla
- aurinkoa ottaen
- jäätelöä syöden
- kylmiä hörppien
- hikoillessa
- töissä

Niin ja onnea on muuten koti, missä ei tunnu helle! Meillä ei ole ilmastointivekotinta ja pöytäpropelleista saa viilennyksen sijaan pelkästään migreenikohtauksen joten nykyinen kotimme on minulle perfecto lämpötilojensa puolesta. Onneksi täällä tarkenee myös talvella.

Toki ehdin tämän viikon ihanien hellepäivien aikana nauttimaan auringosta ja lämmöstäkin, hien valuessa otsalta päätin etten ainakaan valita - ihanteeni kesällä on +21 mutta tämä valo! Hamesäät! Mahtavuutta!

Mutta onneksi tänään satoi muutaman pisaran verran.

Myös piha näytti piristyneen kevyestä sateesta.


Minulla on nyt myös pari uutta hoidettavaa. Luumupuuta. Vielä on pitkä matka isoksi, tuottavaksi puuksi. Satoa odotellessa voi onneksi poiketa Hakaniemen torilla jos odottavan aika käy turhan pitkäksi. Kiitos puista siskolle & ystävälleen!

[ Yritän todella kovasti saada pidettyä nämä hengissä ]
Viikonlopuksi, jos ei sada, olisi vähän projekteja.

Tulppaanipuska on villiintynyt täydellisesti ja se pitäisi käydä läpi ja työntää maahan jotain uutta.Puskan seassa on megaärsyttäviä nokkosia, mitkä kyllä polttaa ihan kaikkien taisteluhanskojen läpikin, kun niitä nyhtää ylös maasta. Aika vihulaisia! Jos on jotain "hellävaraisia" nokkosen taltuttamiskonsteja tiedossa, otetaan ne kaikki kiitollisena vastaan...Kuvaillessani vesipisaroita alkoi aurinkoihanainenkin pilkistää
ja huomasin varjoni laskeutuvan laatoille.

Heippa ja hauskaa viikonloppua

**
Few pics from my garden
after a light rain.
And look, I have two new
plum trees! I hope I can
keep them alive :)

Have a nice weekend guys

Kommentit

  1. Meilläkin on aika lämpöiset kelit helteellä sisällä. Yläkerta on aivan mahdoton, kun lämpö nousee ylös. Toisaalta täytyy nauttia, kun talvikin sieltä taas joskus tulee :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!