(Yöllistä) Ikea työvalaisin pohdintaa

Kurkistus bloggaajan pään sisälle, mitä siellä perjantai-iltana oikein liikkuu vai liikkuuko mitään?

Kyllä liikkuu, mutta onko se sitten hyvä vai huono asia... Tältä minun päässäni juuri nyt näyttää:Etätöitä hirmuisesti viime aikoina pakertaneena totesin, että tarvitsen työpöydälle kunnon valaisimen. Niinpä Ikeaa on taas selattu ja kolme ihanuutta on selvinnyt loppumetreille!

FORSÅ on minusta jotenkin sopivan "teollisen" oloinen. Saattaisi kannustaa tehokkaaseen työntekoon? Musta on aika raamikas väri muuten aika valkoiseen työpisteeseeni.

KROBY on puolestaan aika söpö ja romanttinen. Muuttuukohan työinto sen alla haaveiluksi? Tänään heti töiden jälkeen oli pakko Googlettaa, mitä maksaa lennot San Diegoon? Entä Hawajille? Tai New Yorkiin? Katselin muutamaa blogia ja haaveilin vähän lisää... Mietin myös miten isolle alueelle tuo varjostin jakaa valoa, kun säätömahdollisuuksia ei taida juurikaan olla? Pitäisikö valaisimen olla "hyllyllä" tuodakseen maksimimäärän valoa?

BAROMETER, suuri rakkauteni Muuten aivan täydellinen, mutta valaisimen pitäisi tulla melko pieneen kulmaan ja mietin tuota vartta, onkohan se liian pitkä tilaa ajatellen? Mutta eikö se ole riittävä peruste, jos "mä haluun"? [ Mahtava päänsisäinen ristiriita, kun aina tenaville yrittää sanoa ja perustella, ettei kaikkea voi saada ja "mä haluun" ei ole todellakaan mikään perustelu! Onneksi ei päde aikusiin! Hehe! Kuten ei karkkipäivätkään, hups... ]

Miten käy, voittaako järki vai tunteet? Jää nähtäväksi!!! Saas nähdä saanko edes nukuttua, sain jo paljon muitakin hyviä sisustusideoita, johan tässä on monta kuukautta nykyisellä sisustuksella mentykin ;-)

Nighty night!

Kommentit

 1. Meillä on tuo Barometer jalkalamppuna ja se on IHANA. Vihdoin mahtuu taas sisustukseen täällä uudessa kodissa.

  Mutta ymmärrän tuskailun, sillä nuo kaksi muutakin ovat kivoja. Ihan vitsin kivoja - enpäs ollut ennen huomannutkaan. Ehkä onneksi...

  ((sulla on muuten vielä tekstitunnistautuminen päällä))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole Barometeriä edes lattiaversiona, kiitos riehakkaiden tenavien - ajattelin vain säästää omia hermojani vielä hetken :-) Mutta on ne vaan niin täydellisen kauniita :-)

   Ja hei, nyt salasanavahvistus on poistettu, se oli vähän unohtunut... :-D

   Poista
 2. Mietin eilen ihan samaa, kun sanoin lapselleni, että ei aina voi saada kaikkea mitä haluaa, että itse kyllä pitää saada melkein kaikki haluamansa (mutta tietenkään ihan kaikkea ei pysty aikuinenkaan hallitsemaan). :D Se on näitä aikuisuuden hyviä puolia. :D

  Aivan ihana tuo Barometer! Forså on myös kivan näköinen. Tuosta kolmannesta en ulkonäöllisesti ihan niin paljon tykkää. Barometerin ja Forsån väliltä valitsisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla että muutkin tunnustaa tämän että aikuisena saa mitä haluaa ;D

   Ja hii, tänään käytiin Ikeassa! Jonain kauniina päivänä näette mihin valaisimeen lopulta päädyimme :) Olen tosi happy, voi tätä työergonomian sinfoniaa, ei enää siristelyä ja päänsärkyä pimeästä huoneesta ja valoisasta ruudusta :))))

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?