13-14

Miniloma on nyt käytetty puistoruokailuun, hengailuun, syöpöttelyyn, nukkumiseen (myös päiväunien!), pyykkäämiseen, mökkeilyyn, shoppailuun, juhlimiseen ja auringosta nautiskeluun - huomenna aamulla alkaa arki, isolla A:lla. Arki, rutiinit, tutut ja turvalliset kuviot - oi, niitä mä rakastan!

On muutamia juttuja, mitä ilman en voisi elää ja yksi tärkeimmistäni on kalenteri. Tänään otin käyttöön uuden kalenterini, ihailin tulevaa vuotta, merkkasin Asos-paketin saapumispäivän, muutamat työvuorot ja ne syksyn tärkeimmät päivät, eli kun poika aloittaa kesäloman jälkeen uudessa päiväkodissa ja tyttösellä alkaa eskari. IIK! Miten mä selviän siitä itkemättä...Olen viime päivinä haaveillut isoista jutuista. Isommat suunnitelmat vaativat isomman kalenterinkin. Nyt mahtuu taas piirtämään sydämiä, kirjoittamaan mielenkiintoisia toimintasuunnitelmia. Kai sinne mahtuu muutama palaveri ja etäpäiväkin ;)

En voi muuta sanoa, kuin että DREAM BIG ja toivottavasti ne parhaimmat haaveet toteutuu

Mukavaa iltaa muruset!

Kommentit

  1. Sä olet jotenkin todella eläväinen tyyppi ja rakastan tässä sun blogissa sitä ettet ole liian pinnallinen vaan aito, sydämellinen ja vähän höpsö!

    -tea-
    ps. omistan samanlaisen kalenterin (:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!