CC, BB vai OMG?

Minua jaksaa huvittaa kosmetiikkamarkkinoiden brändäämät "meikkivoiteet", nyt on tarjolla GG:tä, CC:tä ja BB:tä. Minusta on pitkään tuntunut vain siltä, että OMG...

Aikoinaan, kun Nivea valmisti myös kosmetiikkaa, oli valikoimissa Nivea Beaute-merkkinen meikkivoide, mikä oli aivan täydellinen. Sulautui ihooni täydellisesti, peitti ihon virheet (I have 'em all: punaisuutta, epäpuhtauksia, sekaiho, rasvoittuu helposti jne.). Ja kun Beaute lähti markkinoilta, Nivean keskittyessä pelkästään kosteusvoiteisiin, olin aivan kauhuissani suorastaan litkumaisten meikkivoiteiden jäädessä jäljelle.

Kunnes nyt huomasin, että BB-voiteet ovat kuin Nivean Beaute. Toki olen vasta kokeillut yhtä BB:tä ja yhtä CC:tä, mutta hoksasin idean heti, kun kesäkuun LivBoxista tuli Clarinsin BB-voide. I'm in love!

Vertailussa
Lumene CC Color Correcting Cream meikkivoide 6in1, light,  all skin types

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector, light, combination to oily skinKäteni ruskettuvat aivan eri tahtiin kasvojeni kanssa joten esittelen voiteet kevyesti ruskettuneilla käsillä, ei siis vastaa kasvojen ihon vaaleutta vaan korostaakseni kontrastia, mikä on todella vaikea vangita kuvaan. (Ihailen teitä kosmetiikkabloggaajat, se on helppoa kun sen osaa, huomaan!)Lumene on koostumukseltaan paksumpaa, helppo annostella sopiva määrä, levittyy helposti, peittää ihon virheet hyvin mutta iho alkaa kiiltelemään nopeasti.

Garnier on koostumukseltaan nestemäisempää ja täten minusta sitä on vaikea ainnostella sopiva määrä, aina lurahtaa liikaa. Tarvitsee huolellisempaa levitystä nestemäisen koostumuksensa vuoksi, peittää kyllä yllättävän hyvin. Iho pysyy todella pitkään mattapintaisena. Eräänä päivänä kävin shoppailemassa toisessa kaupungissa ja mielestäni oli aika lämmin päivä ja sovituskopeissa tuli suorastaan kuuma mutta kotona huomasin, ettei iho pahemmin kiiltele.

Olen niin vaalea kasvoiltani, että Lumenen voiteen sävy on minulle parempi kuin Garnier, mikä toivottavasti loppukesästä on parempi = rusketu naama!Meikkivoidesuosikkini on edelleen Oriflamen Matte Control Foundation.

 

Koostumukseltaan se on kiinteä, ei valu. Helppo levittää ja sävy sopii minulle täydellisesti, mutta ei peitä juuri muuten kuin tasoittaa ihon sävyn tasaiseksi, jää täten auttamatta kakkoseksi Lumenen CC-voiteelle.Lopputulos on matta ja pysyy pidempään iholla mattana kuin Lumenen CC.


Kunhan nämä BB:t ja CC:t on käytetty, voisin kokeilla jotain muuta. Clarinsin BB tuntui rakenteeltaan aika hyvältä, suosittelisitko sitä vai jotain muuta? :)

Kommentit

 1. L'Orealin YoutCode BB on oma suosikkini. Myös se heidän tavallisensa :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on tuota Garnierin BB-voidetta, varsinkin näin kesällä se on kiva ja kevyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja voi, kunpa se olisi vähän kiinteämpää, se olisi suosikkini ❤

   Poista
 3. Häh, mikä on GG? Mulla on tuota Lumenen CC -voidetta ja tykkään kovasti! Postaustakin oon jo luonnostellut siitä.. :P Mutta tykkään enemmän kuin viime kesänä käyttämästäni Garnierin BB -voiteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että Lumene on sielläkin suosikki ja GG on se Oriflamen Giordani. Että ooämgee näiden lyhenteiden viidakossa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?