It's all about BLUE

BLUE.Blue. blue. BLUE. blue.

Voi, kuinkahan kauan olen inhonnut sinistä? Olen kerran omistanut erehdyksissäni ällön-sinisen paidan ja silloin päätin, ettei sininen ole naisten väri. Missään tilanteessa, ikinäkoskaan. EI.


All pics picked from Pinterest.

...kunnes muutin mieltäni, olenhan nainen ;) En tiedä mitä tapahtui. Sininen on varmaan niin "out" muodin saralla kuin vain olla ja voi, mutta kyllä vain niin pääsi käymään, että naputtelin elämäni toisen tilauksen Asosille ja paketissa on tulossa nyt jotain mustaa (kuten aina) ja jotain sinistä. Jännittävää!

Oh dear, how long have I hated the color blue? I have once owned a yucky blue shirt and then I decided, that no woman should never, ever wear anything blue. So big NO from me.

...until I changed my mind, because I'm a woman ;) Blue is probably as out from fashion as it can possibly be but what happened: I just accepted my second order to Asos and the package will include something black (as usual) and also something blue. Exciting!Kommentit

 1. Yes sanon minä, olen itsekin huomannut vaatekaappiini ilmestyneen mm. Tummansinisen jakun ym ja huomaan tykkääväni . Tosin joukkoon on eksynyt yksi mulle täysin sopimaton väri , vaaleansininen paita , sitä en voi pitää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kivaa että joku muukin tykkää sinisestä! Vaaleansininen, oi sekin kuulostaa juuri nyt niin ihanalta! :)

   Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Siniset alkoivat vyöryä kaappiini oikein urakalla vuoden alussa ja nyt sitä on pääöllä harva se päivä. Tai punaista. Mutta sininen on kyllä ihan ehdoton lempparini. Minä taidan olla onnellinen kun monet sinisen sävyt sopivat, päin vastoin kun ne punaiset joissa vain kirkkaan punainen sopii :)

  VastaaPoista
 3. Sininen on itse asiassa ollut SE väri jo vähän aikaa, ei todellakaan out vaan juuri älyttömän in. Siksi se näyttää niin hyvältä ja houkuttelee! Varsinkin tummansininen. Eli, olet siis trendinharjalla paaljon enemmän kuin ymmärrätkään! :)
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja kiitos! Tänään taas rengastelin kalenteriin, että milloin se ihana Asos-paketti tuleekaan ja toivon niin paljon että sininen takki istuu edes lähestulkoon täydellisesti... :)

   Poista
 4. Minäkin tykkään sinisestä. :) Sekä turkoosista, että tuollaisesta puhtaan sinisestä. Tummansinisen suhteen olen vähän rajoittunut, koska koen ettei se kovin hyvin sovi minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin jänskättää toi tummansininen, että sopiiko se vai ei. Mutta vähän niinku päätin, että jos se mun ostos on yhtään edes oikean kokoinen, niin pidän sen.....! "Iik"

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?