Nude sneak peek

 

Ale-löytö, 11€
From sale, 11€

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja niin oli! Olen pitkään haaveillut nudeista, olen siis tosi jahkaava shoppailija, nyt pääsen ihan oikeasti fiilistelemään, että oliko se nude se juttu mitä olen kaivannut todella? Poikkeus ainakin mun mustaan linjaan, hih ;)

   Poista
 2. Aivan upeat, mahtava löytö! Osaisinpa kävellä koroilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Girl you got NO PROBLEM!

   Eilen valittelin, etten osaa kävellä korkeilla koroilla, siis muutama sentti menee vielä ok mutta sitten alkaa harjoittelu ja yksi kollega lupasi opettaa minut kävelemään koroilla vartissa ;) Siitä innostuneena googlasin ja löytyi hyvä (hauska) video koroillakävelemisestä:
   http://youtu.be/-NsqfS1wU7M

   Se on juurikin noin helppoa mutta minä tarvitsen vähän aikaa tottumiseen kun en ole mammavuosina paljon ehtinyt KORKEITA korkoja käyttää. Thank gaad kiilakoroista mutta pikkuhiljaa aletaan palautua korkkareiden pariin. Työkorkkareissakin on vaan 5cm korkoa, että on sievät ja pystyn loikkimaan niillä koko päivän :)


   Rohkeasti harjoittelemaan vaan ♥

   Poista
 3. Iihanat! Ja viel sisäpuolikin noin söpö :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kengät :) Jos itellä tulis enemmänki käveltyä korkkareilla, niin voisin hyvinkin tuollaiset huolia omaan kenkähyllyyn.

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Itsekkin haaveilen nudeista korkkareista, mut olen todella jahkailija..ja en ole saanut ostettua, kun en tiedä onko mun juttu. Mut noin halvat vois jos ostaa jo ihan testimielessäkin.. Mistä noin hyvän löydön teit?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?