Viimeinen LivBoxini

Siinä se nyt on. Viimeinen LivBoxini. Sain sen käsiini tänään.


Mietin ensin, että kertoisinko teille ihan suoraan miksi en enää jatka LivBox-tilaustani vai jättäisinkö sanomatta. No, minäpä kerrankin sanon ihan suoraan mitä ajattelen... Hih, are you ready?!

Yksi. Sain LivBoxini käteen vasta tänään. Siis viikkoa myöhemmin kuin monet muut (toki osin johtuen siitä, että lähdin jo perjantaina mökille ja olin eilisen kiinni muissa jutuissa enkä ehtinyt postiin). Minusta LivBox-hypetykseen kuuluu nimenomaan se, että kaikki saavat lootansa suht samaan aikaan. Olisinpa kuullut ovelta "pimpom" jo tiistaina/keskiviikkona.

Kaksi. Kuvittelin ihan itse LivBoxin olevan erilainen. Alkuun LivBox sisälsi kynsilakkoja, huulipunia, hajuvesiä, kuorintavoiteita, suihkugeelejä. Silloin päätin pistää tilauksen vetämään. Nyt olen saanut tuubikaupalla tuotteita, jotka eivät sovi minulle tai joita en käytä. 15€ kuukaudessa on iso raha tavarasta, joka jää turhakkeeksi. Toki niitä voi yrittää lahjoittaa eteenpäin.

Kolme. Päätin kesäkuun paketin jälkeen, kun tilanne oli 1-1, että jos heinäkuun paketti tulee ajallaan ja on miellyttävä, jatkan sen tilaamista seuraavat 3kk. Tilanne 1-1 tarkoittaa sitä, että toukokuun paketti katosi postissa kokonaan ja kun sain uuden paketin, sen sisältö miellytti vain osaksi - kesäkuun paketti tuli ajoissa ja miellytti alkuun enemmän, sittemmin totesin suurimman osan tuotteista tarpeettomiksi. Joten tilanne oli siis 1-1 ;) Sain heinäkuun paketin myöhään ja sen sisällössä ei ollut yhtään täsmätuotetta minulle. Kiitos herkkien ja puolipitkien hiusteni, mitkä yltävät hädintuskin ponnarille. Olisipa saanut LivBoxeistä vaikkapa suihkugeeliä, oikeaa shampoota, muotovaahtoa tai hiuskiinnettä, jotain kivaa huulipunaa, poskipunaa, kasvonaamion tai vaikkapa ne puuteripaperit, niin tilaukseni olisi jatkunut.

Neljä. Rohkaistuin myös tekemään päätökseni siksi ja kertomaan ajatuksistani ääneen, koska olen lukenut LivBox-pettymyksistä myös muista blogeista. Kukaan ei ole lytännyt koko laatikkoa tai koko konseptia, mutta sanotaanko näin, että aika moni on tainnut olla ei-aina-niin-positiivisesti-yllättynyt laatikon sisällöstä. Se toi minullekin varmuutta, että jaaha, ehkä en olekaan ainoa joka ajattelee näin. Laumasielu ;)

LivBoxilla on paljon tyytyväisiä tilaajia ja onkin harmi, ettei tuotteista ollut minulle odottamaani iloa, mutta tämä oli mielenkiintoinen kokemus ja nyt ei muuta kuin tukka tötterölle ja kohti uusia seikkailuja!

Suosittelisinko? LivBoxia pitää itse kokeilla, sittenhän tuon tietää, tuleeko sieltä hyödyllisiä tuotteita (=kuten suurelle osalle tulee) vai turhakkeita (=minulle). Ymmärrän kyllä, ettei kaikkia voi millään miellyttää, joku muu taas inhoaisi jos paketissa olisi punainen huulipuna mutta itse taas en ole sävyjen suhteen kovinkaan valikoiva, kosmetiikkaa on kiva kokeilla? Toivottavasti syksyn LivBoxit täyttyvät hurmaavasta kosmetiikasta ja suupielet korviin nostavista ylläreistä, mutta syksyllä minä investoin tuon 15€ suoraan 1-2 täsmätuotteeseen. Jos LivBoxien taso nousee huomattavasti, saatan pistää vielä oman tilaukseni vetämään, koska konsepti on yhä kiinnostava ja on OK muuttaa mieltä, etenkin kun on nainen, eikö? ;)

Kaikkea hyvää LivBoxille!


Kommentit

 1. Ei ole boxista kokemusta , mutta tuo huulirasva maksaa Vapaa Valinnassa 1 euron;) itse en halua tilata kosmetiikkaa enkä muutakaan tietämättä mitä saan, ostan mieluummin sen mitä tarvitsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikääää... :D Noh. Onpahan mulla nyt tommonen euron huulirasvakin hyllyssä komeilemassa ;)

   Poista
 2. Mulle tuoss boxissa olisi hyvää kuivashampoo: käytän kuivashampoota ja juuri Herbinaa olen aikonutkin ostaa seuraavaksi (halvin kuivashampoo, alle 5e ja kuulemma hyvä), tuota donitsia en tarvitsisi, mutta pitkätukkaisille hyvä, huulirasva ok mulle, kahta muuta tuotetta en nyt nää mitä ne on. En ole tarttunut tuohon juttuun, sillä en halua turhaa kamaa nurkkiin (enempää) pyörimään. Ihan riittää ne omat hutiostokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, toivottavasti Herbina sopii sinulle - näin migreenityyppinä sen haju kävi pahasti nenään enkä voi sitä pahemmin käyttää. Ja hyvin sanottu, ihan riittää ne omat hutiostokset ;)

   Poista
 3. Mä harkitsin LivBoxin tilaamista silloin kun se alkoi toimia täällä, mutta päätin sitten, että paljon ennemmin ostan saman rahan edestä tuotteita, jotka 99% varmasti todella miellyttävät minua ja joita tulen käyttämään. :) Ymmärrän siis päätöksesi. Ei sillä, jos saisin LivBoxin ilmaiseksi, niin totta kai ottaisin. :D Onhan siinä kivaa ne erikoisemmat brändit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta olisi ihan huippua, että sinut olisi valittu LivBox-testaajaksi, eikä vain...joitain muita. Sinulla on tatsia testeihin ja täällä olen peukalot pystyssä, että sinut vielä valitaan viralliseksi testaajaksi. :)

   Ps. niitä erikoisempia brändejä en päässyt juurikaan testailemaan. Hö. Onneksi kaupoista löytyy vaikka mitä kivaa sillä 15€:lla :)

   Poista
 4. Minä sain nyt ensimmäisen boksini. Ajankohdalla ei ole väliä minulle, kunhan se tulee, joten se puoli on ok. Sisältö oli tuo sama kuin sinullakin (muuttuko ne intressien mukaan?) ja onhan siinä se kuivashampoo ja ne glitterin tuotteet sellaisia, joita en varmasti käytä. Mutta glitterin tuotteet annan suvun pitkätukkaiselle tytölle ja kuivashampoota tarjoan jollekin. Jatkan nyt ainakin pari kuukautta ja katson sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin, toivottavasti pakettien sisältö on nyt jatkossa parempi ja sinulle sopiva. En osaa yhtään sanoa, muuttuuko paketin sisältö intressien mukaan - monet sanoo, että EI, toiset taas ovat kovinkin tyytyväisiä ja ovat saaneet juuri täsmätuotteet, toivon että jatkossa tekevät parannuksia tämän suhteen. :) Ja tosiaan parin paketin päästä voi taas tehdä lisää johtopäätöksiä :)

   Poista
 5. Mie aikoinaan mietin LivBoxin tilaamista, mutta aloin sitten miettimään, että onko järkeä maksaa 15 euroa kuukaudessa tuotteista, joita ei välttämättä tule koskaan edes käyttämään. Eipä tullut sitten tilattua yhtään LivBoxia ja ei kyllä kaduta. Onpahan ainakin 15 euroa enemmän rahaa käytettävissä joka kuukausi semmoiseen asiaan mitä oikeasti tarvitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Joskus pitää vaan hypätä kyytiin ja katsoa mitä tuleman pitää, joskus taas on parempi pidättäytyä. Tulipa tuokin kokeiltua ja nyt investoin hyvillä mielin sen 15€ joka kuukausi johonkin takuuhyvään juttuun :)

   Kiitos kommentista ja kivaa torstaita!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?