Enjoying (summer)life

Toiset ihmiset asettavat kesälleen hillittömät tavoitteet lomailtavien neljän viikon ajaksi. On tehtävä sitä ja tätä, ehdittävä tuonne ja tänne ja syksyn tullen harmittelevat, kun eivät ehtineet tehdä oikein mitään. Tai mikä pahempaa, näin pari viikkoa lomailleen silmin: "loma meni ihan hukkaan". Iik!

Minä en suurempia suunnitellut ja ne mitä pohdin, toteutin mutta ennenkaikkea olen nauttinut ihan pienistä arkisista asioista. Nyt olen antanut blogin hissutella, olen nauttinut viimeisistä aurinkoisista, lämpimistä päivistä aivan valtavasti. [ Ja ehkä naputellut tilauksen H&M:ään ja päättänyt lähteä katsomaan Lindexille syyspaitoja ja... Sininen Asoksenikin tuli, siitä tuonnempana! ] Älköön peljätkö, blogi ei ole tauolla, inspis ei ole kuukahtanut ja uutta matskua tulee varmasti, kun säät alkaa kääntymään syksyksi ja maltan jopa olla hetkittäin neljän seinän sisällä ;)

Muutama kuva eletystä elämästä, ne löytyy myös Instagramista, löydyn sieltä nimellä Sardegram.[ Olen innostunut intiaanisokerista! Nam! Oletko jo kokeillut? ][ Vagabondit ja skater-hame, toimii töissä ]
[ se hetki mökillä, kun aamuaurinko alkaa kohoamaan taivaalle ja siirtyy kahvin kera terdelle ][ siskon oranssi kynsilakka olikin itseasiassa aika jees ]

[ järvivesi oli viikonloppuna hurmaavan lämmintä ][ aamuhetki, minä & hän ]

Ihania muistoja. Ihania ihmisiä. Ihania kesäpäiviä.
I just love my life!

Kommentit

 1. Ihania tunnelmia. Yritän nauttia pienistä asioista, ja järjestää mukavia asioita arkeen, jotta töiden alkaminen ei tuntuisi niin syksyiseltä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan lökösää - voi, siellä ne on pyykit narulla kuten lupailit. :)

  VastaaPoista
 3. Kävin teinin kynsilakkavarastoilla, nyt on kynnet oranssit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä! Eikö olekin ihana ja energinen väri? :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!