Looking back: mini vacation in GLO Hotel Art, part 2

Muistatteko, kun kerroin minilomasta GLO Hotel Artissa, part 1? Tässä tulee nyt part 2. Satavuotias linna. Ihana, eikö?Hotellin croissantit ja vahva kahvi olivat ihana kombinaatio ja aamiaisella oli aina niin ihanaa ja rauhallista, tietysti kun muutaman hyvinnukutun tunnin jälkeen olimme suunnilleen ensimmäisenä ruokkimassa itseämme ;)Ihana hotelli, romantiikkaa, kynttilöitä, oi
Ja ihan Helsingin keskustassa!

This is the part 2 for my mini vacation in GLO Hotel Art, part 1 posting. The hotel is a 100 old castle in the centre of Helsinki. The breakfast was delicious - good croissants and great strong coffee! Lovely hotel, romantic and candles, oh

TLFL recommends:
GLO Hotel Art

ps. Esimerkkihinta - pe-la yö syyskuussa parivuoteella 109€. Upeaa! Example price - one night, Fri-Sat on September 109€. Wonderful!

Kommentit

 1. Jykevä ja tunnelmallinen rakennus. Kyllä tuon suojissa kelpaa nautiskella :)

  VastaaPoista
 2. Jos olis varaa mun tulevalla Helsingin reissulla yöpyä hotellissa, niin tuo hotelli ois kyl ehottomasti yks vaihtoehdoista. Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa jos vaikka lotossa voittais pääpotin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta hotellista ei voi sanoa että se olisi "halpa" mutta kehtaan väittää, että Stadin edullisin? Kannattaa ehdottomasti kattoa hinnat netistä ja yllättää itsensä! Tule kertomaan sitten, jos päädyitte tuohon hotelliin ja teKIN yllätyitte iloisesti hinnoista :)

   Poista
 3. Upean näköistä!! Tuonne täytyy joskus päästä kyllä yöpymään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!