New home

Viime aikoina blogi on ollut suorastaan heitteillä ja päivät ovat täyttyneet jännityksestä ja kaikenlaisista puuhista - niin ja töistä tietenkin!

Eilen uskalsin riemuita ensimmäistä kertaa ääneen, että kyllä se on nyt totta - me muutetaan uuteen kotiin! Ja se tulee näkymään blogissakin :) Pieni sisäinen muuttajani on jo väkertänyt listoja täynnä ranskalaisia viivoja, Exceleitä ja lähettänyt sähköposteja, soittanut puheluita. Niin ja saanut valtavasti onnitteluita ystäviltä! Ihanaa, mahtavaa, jännittävää ja vähän uuvuttavaakin. Pikkulapsiperheen muutto ei ole muuten mikään läpihuutojuttu ;) Onneksi olen oikein pro mitä muuttamiseen tulee, hehe!

Tyttären nuketkin saivat kuukausi sitten uuden kodin ja kiitos yhden uuden seinän, tenavat saavat uudessa kodissa omat huoneet ja täten nukkekotikin pääsee ansaitsemalleen paikalle tyttären omaan huoneeseen. Pikkuveli on vielä nimittäin aika raisussa iässä ja hän on jo kokeillut, miten käppärikäännös sujuu pikkuautolla nukkekodin kokolattiamatolla ja huonostihan se sujui ja onneksi matto pysyi paikoillaan, huh. Niinpä nukkekoti on majaillut viime viikot äidin ja isän makuuhuoneen uumenissa, siinä lipaston päällä, missä piti olla minun hajuvedet ja arkisemmat korut siistissä rivissä. Ja mikä kamala riesa on sisustaa nukkekoti oikein kauniisti, kun kuitenkin kantaessa sen "leikkipaikkaan", sijaitsipa se lastenhuoneessa tai makuuhuoneessa, kaikki kalusteet menevät kuitenkin sikin sokin. Vaan eipä enää kohta mene! Woop woop!

Nyt, kun kaikki isoimmat kiireet on selätetty - kuten synttärit, keikat, paperityöt, aion keskittyä vain relaamiseen tänä viikonloppuna (koska mitä lähemmäs muuttoa mennään, sitä hektisemmäksi viikonloput käyvät :)). Ei sitten niin mitään suunnitelmia. Ehkä hyvää ruokaa ja shoppailua? Sound like a plan!

Yes, it's true: we are moving into a new home! I'm so excited and so is my daughter. She is finally getting her doll house to her own room - no more sharing room with lil bro, who is still kinda rough while playing. Thank god the doll house is still whole. Stay tuned for moving pics ;)

This weekend I'm just gonna take it easy, maybe some shopping and cooking good food? Sounds like a plan!

Kommentit

 1. Paljon onnea uuden kodin johdosta! Shoppailua ja rentoutumista tiedossa täälläkin viikonlopulle. :)

  VastaaPoista
 2. Jee ja onneksi olkoon uudesta kodista! Odotan innolla postauksia :)
  Ja hyvää viikonlopua \o

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kodista! :) <3

  Kunpa meilläkin tilanne edistyisi, mutta turhia näyttöjä vaan ja sitte toivoa antava yksityisnäyttö, eikä siltikään tarjousta. Turhauttaa, mut ehkä kaikella on taas tarkoitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja peukut pystyyn, että tekin saatte pian toivotun ratkaisun tilanteeseen <3

   Poista
 4. Onnea uudesta kodista!!

  Muutto!! Niin ihanaa ja niin kamalaa yhtä aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa! Ette kai kamalan kauas ole muuttamassa...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin mahtavaa eikä muuteta kauas, kun tenavien tarhat piti pysyä samana. Nyt on kouluun mukavampi matka sitten ensi vuonna pikkuisen ekaluokkalaisen kulkea :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!