Ei ole kiire mutta silti mähaluunnythetipaikalla!

Muuttoprojekti edistyy ihanasti hiljalleen ja ollaan oikein hyvin aikatauluissa. Muuttolaatikoita on tilattu seitsemänkymmentäviisi. Yksi per neliömetri. Niitä helposti pinottavia, Niemeltä. Ja tietenkin nokkakärryt, joilla on helppo siirrellä laatikoita paikasta toiseen. On tilattu pakettiauto. On tiedossa päivä, jolloin avainnippuuni lisätään kaksi uutta avainta. Sitä en tiedä, minne meidän postilaatikko tulee. Mutta sen tiedän, että kiirettä ei ole.

TO DO-listani täyttyy merkinnöistä ja päivämääristä. Minulla on valtavasti kokemusta kotimuutoista. Onko se sitten hyvä vai huono asia, tällä hetkellä ainakin tuntuu hyvältä :)


On ihanaa pakkailla fiiliksen mukaan. Kymmenen Jättene-pahvilaatikoa haettiin Ikeasta, joihin on pakattu lakanoita, pyyhkeitä, vaatteita. Näitä laatikoita haetaan vielä kymmenen lisää. Pakkausinspis puri luultua kovempaa ja haluan vielä pakata jotain jo hyvissä ajoin valmiiksi :) Ja inspistä tietysti lisää se, että ehdimme sittenkin kuljettaa jonkun verran tavaroita uuteen kotiin ennen varsinaista muuttopäivää. M-A-H-T-A-V-A-A!

Hyllyjä on skruuvailtu seinistä irti. Tehdään nyt kaikkea mahdollista mikä vaan helpottaa todellista muuttourakkaa. Ihanaahaikeaajännittäväämahtavaahuippuaiik!


Odottavan aika on kyllä kamalan pitkä ;) Voi kuinka tahtoisin jo nyt olla ripustamassa verhoja! Levittämässä mattoja! Kytkemässä lamppuja! Tai siis katselemassa kun mies kytkee lamput ;) Kurkistella terdeltä kahvikuppi kädessä miltä upouudet naapurit näyttää. Istuskella lasten kanssa uuden hiekkalaatikon reunalla. Äkkiä, nyt heti, tahdon! Maltti ja kiire ei nyt keskustele keskenään ;)

Ajatella. Joku teistäkin voi olla meidän uusi naapuri! Heippa vaan, kohta täältä tullaan! :)

Kommentit

 1. Muuttaminen on kyllä sekä kivaa, että äärettömän karmivaa :D
  Mä aloitan kanssa aina hyvissä ajoin, pesen verhot, silitän ne ja pakkaan, että uuteen voi ripustaa puhtaana. Otan taulut ja pyyhin ne..
  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on muuttokokemusta ihan tarpeeksi, mutta silti taas on sellainen talojenkatselufiilis...meidän kaksi viimeistä muuttoa (ja remonttia) on tapahtunut joko raskaana/huonovointisena/kiukkuisena tai sitten kuukauden ikäisen toisen lapsen kanssa. Ehkä ei enää niin tehdä...mutta tuo pikkuhiljaa pakkailu on paras tapa! Voi jopa ehkä löytää jotain karsittavaakin! :) tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, on teilläkin ollut valtaisat haasteet ja kiitos muuttotsempeistä ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!