Less phone is more life, Day 1 and 2

Viime viikolla kerroin lähteväni mukaan haasteeseen, missä otetaan etäisyyttä omaan älypuhelimeen. Jutun voit lukea TÄSTÄ.

Puhelimen paikka iltaisin olisi eteisessä, lipaston päällä.Tämähän sujuu yhtä hyvin kuin laihis, kuntokuurin aloitus tai suursiivous lauantaiaamuna.

Eli ei suju :D Ei todellakaan mene kuten suunnittelin :D


DAY 1, maanantai
Työpäivän ajan näpräsin puhelinta melko vähän (hih). Työpäivän päätteeksi googlasin säätä, etsin inspiskuvia Pinterestistä, piti googlata jotain työasioihin liittyviä prosesseja (joo ilmatteeksi vapaa-ajalla, tyhmää mutta kun minkäs teet jos oma työ on kiinnostavaa) Päivän päätteeksi totesin myös ihan oikeesti googlanneeni mikä on Täkänä. How smart is that?

Tunsin: syyllisyyttä, vähän. Kun PITI sitoutua tähän projektiin IHAN OIKEESTI eikä LEIKISTI ja siinä mä sitten melkein googlasin että voiko syyllisyydestä saada tykytyksiä :D

DAY 2, tiistai
No! Uusi päivä, uusi aamu ja uudet kujeet. Aamulla puhelin soi ja taas: FB, Instagram, IS, IL ja lopulta vessassa tuli ahdistus! Mun on pakko nyt laittaa tää luuri tonne hyllylle. Siellä se oli. Hetken. Sitten se ui mukana töiden pariin. Työkoneella tsekkasin ennen töiden alkua FB. Sekä tauoilla. Instagram oli aikalailla koko työpäivän ajan kiinni. Töiden jälkeen lähdettiin viemään lapsia mökille, joten piti googlata karttaa pariinkin otteeseen, kun etsittiin mökkikunnasta paikallista apteekkia, sen aukioloaikoja ja vähän googletin unientulkintaa. Autossa soitin Spotifystä musiikkia, tsekkasin FB ja illalla pizzan vastaanotettuani piti ottaa Insta auki ja click... Ja sitten maratonpuhelu 60min+ siskon kanssa ja puhelin lataukseen: akku ei kestä!

Tunsin: huvittuneisuutta. Edelleen on tää projekti vähän vaiheessa. Mutta ehkä huomenna better luck? Ehkä mun ongelma ei niinkään ole itse luuri vaan FB... (Etsitään syyllisiä muualta kuin mun korvien välistä, yes please!)

Mutta jotain hyvääkin! Haasteen ilmoille heitti Peppi ja nyt Pepillä sekä sen Jukalla on ihana rakkaushauvavauva Lunan suloisia ja pulleita vauvatassuja pääsee seuraamaan Instagrammista: lunarakas - koita tässä nyt sitten vieraantua pihelimesta/Instasta/yms, kun eihän tommosia megasuloisia kuvia voi kukaan vastustaa :D

HUOMENNA mä kaivan jostain taskunpohjalta sen tahdonvoiman ja aamulla selaan korkeintaan FB, en yhtään vilasekkaan IS tai IL. Ei millään pahalla eikä tämä ole boikotti. Tämä on itsehillintää jota minulla ei ole.

Miten teillä muilla
haasteeseen mukaan tarttuneilla menee?

ps. kuten huomaat - ei se ole niin vakavaa jos vähän lipsahtaa. Elämä on ihanaa ja siitä pitää nauttia - joskus on hyvä haastaa itsensä mutta loppupeleissä on tärkeintä tehdä sellaisia ratkaisuja mitkä tekee juuri sinut itsesi onnelliseksi

Good night ladies & gentlemen!

Kommentit

 1. Taisin alitajuisesti tarttua haasteeseen, en ole meinannut edes osata vastata siihen puhelimeen tällä viikolla :D Josko tehtäisiin niin, että meikäläinen kannustaa siellä luopumaan älytoimintojen tarkistamisesta koko ajan ja itse koetan muistaa pitää edes äänellisellä tuon vempeleen? :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole älypuhelinta niin ei ole tuota ongelmaa, onneksi :) Koukutun kyllä kaikesta kivasta aika nopeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän veikkaan, että vaikka mulla olisi vanha kunnon Ringo, olisin koukussa... :D Thih!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?