My precious partner for life!

Rakastan iPhoneani aivan valtavasti. Maailman täydellisin puhelin maailman parhaimmilla ominaisuuksilla. Minulla on siis sellainen vanhempi fooni, iPhone 4S. Se uusi iPhone 5 shampanjan värisenä olisi kyllä aika herkku... ;)

Selailen älypuhelimellani Facebookia useita kertoja päivässä.
Toisinaan se on jo aika ärsyttävää ;)Lisäksi kurkin monta kertaa päivässä Instagrammia.
Minä seuraan kahdeksaakymmentäkolmea huikeaa kuvaajaa.iCloudini vinkuu jatkuvasti, että tallennustila alkaa olemaan lopuillaan.
Puhelimessa on yli 1000 kuvaa joista yhtään ei malttaisi poistaa ;)Seuraan säätietoja päivittäin.
Tarvitseeko huomenna tarhaan verkkarit vai vk-vaatteet?
Voinko lähteä kankaisilla kengillä vai kumisaappailla?
So far syksy näyttää tosi hyvältä!Pinterestiin olen aivan koukussa.
Mahtava keksintö!iPhonesta tulee seurattua myös Julkkis-BB:tä.Ja lisää BB:tä...Ja matkojen suunnittelussa puhelin on korvaamaton!
Monelta se bussi menikään, entäs metro?


Aamulla ensimmäisenä tsekkaan FB, Instagram, IS ja IL. Sitten vessaan harjailemaan hampaita, tarkempaa perehtymistä ja tutkailua, mitä ystävilleni on yön aikana tapahtunut. YÖN AIKANA.

Päivän mittaan istun tuntikausia puhelin kourassa - hyvästä tai huonommasta syystä. Työmatkalla soitan suosikkibiisejäni Spotifystä ja torkun koko bussimatkan töihin.

Illalla viimeisenä makuuhuoneesta sammuu kattovalo. Tai siis oikeastaan toiseksi viimeisenä. Koska minä tsekkaan vielä FB, Instagram, Pinterst, Foreca, ehkä jokusen blogin ja...

Sitten näin tämän kirjoituksen:
I AM PEPPI: PHONE MUCH?

Ja katsoin tämän videon. [ Kandee katsoa ]OUCH! Tunnen piston itsessäni! Olen puhelinaddikti! Sen verran olen kovettanut itseäni, että pidän puhelimen öisin äänettömällä, ooh!


Peppi heitti ilmoille haasteen:
"Otetaanko addiktit yhteinen haaste? Ensi viikolla jätetään puhelimet sinne eteiseen ja vierottaudutaan vähän. Keskitytään kotona kotiin ja perheeseen, eikä näperöidä puhelinta. Ollaan hyviä partnereita. Puhelimessa saa puhua, mutta ei järjettömiä määriä. Ei oteta puhelinta sänkyyn, saatika vessaan mukaan. (Juu teen myös niin, koska en ole koskaan osannut lukea lehteä vessassa.)"

Mä oon niin messissä!

Ainoastaan sen verran joudun joustamaan, että puhelimen joudun ottamaan sängyn viereen, koska siinä on herätyskello. Mutta muuten, minimalisoin räpeltämisen.

Mietin jopa, heittäytyisinkö extremeksi ja pitäisi Facebookin kiinni koko viikon? :> Se kyllä varmaan kostautuisi Instagram-päivitysaaltona ;)

Käykäähän ilmoittautumassa Pepille ottavanne vieroituskuurin älypuhelimestanne. Tai kertokaa tässä.


Uskallatko heittäytyä?

Kommentit

 1. Auts.. tunnustan ja osallistun. Tein niin radikaalisti, että jo poistin kokonaan FB sovelluksen puhelimesta. Mun on myös pakko siirtyä rannekelloon, koska kun katson kelloa puhelimesta niin samalla "nopeasti vaan vilkasen FB/instagram/jtn".. Ja tunnistan niin tuon, että sängyssä pitää vielä räpeltää luuria eikä edes tarvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MAHTAVAA! Ja hih, toi rannekello on kyllä NIIN totta... Ensi viikolla skarpataan !!!

   Poista
 2. uni ei tule ennen kuin on vielä vilkaissut blogin ja fb:n. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih x) Ensi viikolla kokeilet unilääkkeeksi venyttelyä, kirjaa ja muuta täyteohjelmaa :D Kokeile edes päivän ajan ja raportoit sitten, eiks je? :)

   Poista
 3. Minulla on muutama ystävä, jolle tästä kyllä aion vinkata, itse kun olen niin ajastani jäljessä, mutta puhelin on puheluita ja testareita varten. Aika harvoin älypuolta käytän, säätiedot tarkistan tosin aamulla, että tietää tuleeko vettä kaatamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih ;) Onnea on tosiaan sääpalvelu puhelimessa. Etenkin nyt kun sehän näyttää viikonlopuksi aivan järjettömän hienoja kelejä ♥

   Poista
 4. Meikäläisellä on iPhone 4s, ja samalla musta tuli aivan addikti. Selailen kaikkea mahdollista säästä musiikkin, uutisiin ja faceen. Täytyy oikein keskittyä, ettei nappaa puhelinta, kun kaikki on niin kätevästi samassa laitteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla :) Ja ensi viikolla otamme etäisyyttä...IIK...Nyt jo olen miettinyt että nyt on kyllä huono viikko olla puhelimesta etänä, kun tulee BB ja sitä ja tätä... NOH. Yritetään nyt ainakin :D

   iPhone vaan on niin älyttömän hyvä. ♥

   Poista
 5. Sinulle on viesti blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Samoilla linjoilla mutta IPonea minulla ei olekaan, se on ostoslistalla, jos joskus rikastun sen verran, että raaskin sellaisne hankkia :) Ihanaa wiikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että monet muutkin luurit koukuttaa ;) Ja kun joskus tää I-luuri menee pirstaleiksi, kokeilen ehdottomasti Samsungia :) Nykyään on niiiiin hyvei luurei, toista se oli kun itse olin nuori ;)

   Hih, maanantaina alkaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!