Good morning!

Good morning sweeties ♥

Viikonloppu mennä vierähti - meillä aika ennustettavissa merkeissä. Blogi on nähtävästi edelleen hienoisilla päiväunilla, koska muuttaminen itsessään on tylsää ja bloggaaminen siitä vielä tylsempää ;)

Kaapit alkavat ammottaa tyhjinä, Niemen muoviset muuttolaatikot täyttyvät tavaroista. Vielä 10 vuotta sitten muutin ihan innoissani, nyt huomaan olevani sen 10 vuotta vanhempi ja on paljon mukavampi keskittyä olemiseen [ ulkoiluun, leipomiseen, neulomiseen, lasten kanssa touhuamiseen ] tämän jatkuvan rientämisen ja touhuamisen sijaan ;)

Muutama muuttofakta:
- banaanilaatikot on niin out! Kyllä muutossa kannattaa panostaa muovisiin vuokralaatikoihin sekä nokkakärryihin! Muoviset laatikot on maailman helpoimmat pinota, pinoista tulee tukevat ja 4-5 laatikkoa saat kevyesti heivautettua nokkakärryn kyytiin mikä helpottaa laatikoiden siirtelyhommaa huomattavasti! Laatikoiden kipalevuokra ainakin täällä meidän seudulla on liki poikkeuksetta alle 0,20€/laatikko, joten varsin kohtuullisista hinnoista on kyse.

- sanomalehtipaperi pakkaamisessa on niin definitely out! Ei enää mustia sormia ja tahroja valkoisessa posliinissa - pakkauspaperi on päivän, viikon tai siis koko muuton sana. Me tilasimme sitä 5kg paketin ja hyvin riittää meidän pienelle astiamäärälle. Muuton jälkeen on vain taivas rajana, mitä rypistellylle paperille tehdään, roskiin sitä ei ole pakko heti ensitöikseen työntää.

- tilasimme kaikki yhdestä paikasta, Niemeltä.

Minulla on takana yli kymmenen muuttoa. Se on muuten aika paljon se. Monta asiaa on siis hoitunut rutiinilla [ älä pakkaa laatikollista täyteen kirjoja koska kukaan ei jaksa kantaa sitä, älä pakkaa käyttötavaroita ensimmäisenä, hanki riittävästi muuttolaatikoita eli 1 kpl / m2, muista hankkia muuttopäiväksi energiapitoisia välipaloja muuttoporukalle sekä muista lämmin ruoka jne. ] mutta yhdessä asiassa olen tällä kertaa ylittänyt itseni. Muuttopäivä ei ole tänään, eikä huomenna ja silti liki 70% tavaroista on pakattu, 50% tavaroista on jo kärrätty uuteen kotiin ja 30% tavaroista on jo omilla paikoillaan. First things first, eli omat vaatteet ja korkokengät nyt ainakin ;)

Tästä on hyvä jatkaa! Onnea on työt, pääsee vähän "huilaamaan", kun ei tarvitse kiiruhtaa paikasta toiseen, riittää kun istuu ja kiiruhtaa pään sisäisesti töiden parissa ;)

Mainiota uutta viikkoa - jokohan viikon päästä kirjoittelen teille uudelta kodilta? ;)

ps. heti kun olin saanut mm. uunivuuat pakattua, kolmevuotiaani keksi alkaa vaatimaan "kiikkupiikalaa" tehtäväksi! Vielä täytyy siis kärvistellä jokunen hetki, ennenkuin pyöräytän hänelle kinkkupiirakkaa.

ps. hauskin juttu sattui eilen, kun kuusivuotiaani kysyi minulta: "äiti, ootsä kasvanu shampanjassa?" :D Mitäpä tuohon sanoisin? Haha!


**

My life in pictures:
INSTAGRAM:

Kommentit

 1. Mahtavaa varmasti päästä pian omaan uuteen kotiin. Se on ihan paras tunne! Jaksua vielä muuttopuuhiin ja loppusilaukseen!

  VastaaPoista
 2. Voi että ihanaa, että pääsette uuteen kotiin. Vaikka tässä vaiheessa muuttaminen repiikin hermoja! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Muuttaminen on raskasta, mutta lopussa kiitos seisoo :) Sinulle on huomenna blogissani haaste.

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin, ja kuplivia samppanjahetkiä siellä (jos ja kun olet kasvanut samppanjassa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hih, en tiiä miksi se epäilee mun kasvaneen shampanjassa - en ole yhtään lasillistakaan shampanjaa lasten nähden juonut, viimeksikin juhlissa menin lasten kanssa Pommac-linjalla :) Noh, kyllähän meillä aika kuplivan kivaa taitaa olla ja shampanjan värinen puhelin on haaveissa ;)

   Poista
 5. Hienoa että jaksat olla intona muutosta. Kyllä se siitä :) Loppu häämättää jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hih, loppu todellakin häämöttää - mun hermojen loppu ei ihan vielä mutta tämän roinan osalta! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!