I love DINSKO

Ihanakamala syksy on taas täällä! Syksyn aurinkoiset päivät ovat ihania, tämä pimeys ja ankea harmaus on ihan buu! Jos keväällä ja kesällä joka aamu herään ajatukseen "jee!", olen nyt täydellisessä syysmoodissa, koska joka aamu herään ajatukseen "plaah" ;) Any sisters feeling this too?

Uusi työmatka, pidempi kävely, tarkoittaa myös kiilakoroista luopumista niinä aamuina kun on enemmän kannettavaa tai matka täytyy taittaa nopeammin. Siispä olen viime aikoina iltoina surffaillut ahkerasti verkkokauppoja ja käynyt tutkiskelemassa kenkämyymälöissä tarjontaa. Tarvitsen korottomat kengät. Vähän sama tunne taustalla, kuin olisi pakko luopua hameista tai leikata tukka ei-pakottavasta-syystä pois. O'ou!

Käykö sinulle koskaan niin, että ajattelet jostain kengästä tai vaatteesta vahvasti YÖK mutta sitten pidemmässä juoksussa se paljastuukin rakkaaksi? Minulle kävi taas niin ;)

Nämä kengät pyörivät mielessäni viikon ja ilta. Ensifiilis kaupassa oli että ei tällaisia, ei näin miehekkäitä. Ei minulle. Ja siltikään en saanut niitä pois mielestäni.
Lämminvuoriset nilkkuritViikonloppuna oli pakko mennä silittelemään niitä uudestaan. Niitä mallattuani ja niillä myymälässä tepsuteltuani totesin niiden olevan kuitenkin ehkä vähän liian äijät, vaikka ehdottomasti rakkauskengät olivatkin. Mukaan lähtikin (yllättäen) nämä:


  Lämminvuoriset nilkkurit

Ja täytyy sanoa, että kun asioin lapsen kanssa Itäkeskuksen Dinskossa, saimme taas jälleen kerran todella hyvää palvelua. Dinskon myyjät tietävät vaahtosammuttimen kokoisten ihmisten olevan maksavia asiakkaita, joita on syytä palvella hyvin. Itse olen ainakin vetänyt tiukasti rajat kauppoihin ja ravintoloihin, jos niissä ei huomioida myös pieniä asiakkaita. Me emme yksinkertaisesti enää asioi sellaisissa paikoissa. [ Viimeisin törppäys oli lähiostarin suutarissa, missä otetaan, ikkunassa olevan hinnaston mukaan, passikuvia. Tarvitsin kuvat lapsista matkustusasiakirjoja varten ja siistien nettisivujen siivittämänä päätin eräänä päivänä käydä kuvauttamassa lapset siellä, koska se oli meille lähin mahdollinen paikka ja kuinka ollakaan, nuori kloppi tuijotti meitä etovasti tiskin takaa ja totesi, ettei hänen kamerassaan riitä säädöt lasten kuvaamiseksi. Siis mitä hittoo? En tiedä mikä käsin veivattava pahvinen kertakäyttökamera hänellä sitten siellä takahuoneessa odotteli passikuvattavia, joten vein tenavat samointein valokuvausliikkeseen (Fotoyks) jossa saatiin hyvät kuvat nopeasti ja lapsiystävällisesti - voivat olla varmoja, että kun minun täytyy seuraavan kerran asioida valokuvaamossa, suunnaksi otetaan heti Fotoyks. ]

No mitkä kengät se tyttönen sitten itselleen sieltä Dinskosta valitsi? No nämä:


Lämminvuoriset saappaat

Aivan ihanaa, kun myyjä mittasi lapsen jalan pituuden sekä kengän sisäosan, saatiin juuri passelit kengät eikä tarvinnut arvailla "varpaan paikkaa". Meidän neiti on yhtä pähkäilevää sorttia kuin minäkin - olisikohan nämä hyvät, kylläeikylläeikylläeikyllä....ehdottomasti...tai... ;)

Nyt vaan aletaan tepastelemaan uusia kenkiä "sisään" ennen kaupunkiminilomaa :)

Kuvat DinskoKommentit

  1. Mulle on käynyt monien vaatteiden ja kenkien kanssa, että aluksi ihmetellyt koko muotia ja sitten olenkin itse hurahtanut siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khih, hyvä hyvä :) Kuulostaa just mun tyyliltä :D Yök -> love, yök -> love ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!