Kädet, naamat - eri pyyhkeisiin, kiitos!

Nyt kaipaisin hyviä vinkkejä,

mitä pyyhkeitä teillä on kylpyhuoneessa lavuaarin vieressä ja miten niiden käyttötarkoitus on merkitty?


Minulla on edellisessä kodissa ollut arkisettinä:
lasten pyyhe
käsipyyhe
kasvopyyhe

Sitten tajusin, että vaikka lasten pyyhkeen kohdalla luki "lasten" ja vaikka se oli aina muista pyyhkeistä poikkeava ja omalla paikallaan siellä reunassa, tuo pienempi ei välitä lainkaan mihin kangasriepuun kuivaa veden alla hulautetut kädet tai puoliksi pestyn naaman. (On vaan niin kiire leikkimään, että tarvitsee vähän aikuista apua ja toppuuttelua :)) Isompi puolestaan on valikoinut pyyhkeen sen värin mukaan. Vihreään ei tytöt pyyhi naamaa, jos jostain pilkistää lilaa tai pinkkiä, se on parempi. Oli se sitten vaikka minun kylpypyyhkeeni ;)

Nyt mietin, että miten merkkaisin pyyhkeiden paikat? Lapsille joku laminoitu käden- ja nassunkuva sinitarralla silmien korkeudelle vessan seinän kaakeliin? Millaisia pyyhkeiden paikkojen merkkejä teillä muutenkin on käytössä, mistä olette hankkineet? Vai kaikille omat pikkupyyhkeet joihin saa sitten pyyhkiä omat kädet ja nassut?

Tuhannet kiitokset vinkeistä etukäteen, myös meilitse saa laittaa jossei tässä kehtaa "mainostaa" :)

thelforlove(ät)gmail.com

Kommentit

 1. Tämä on kysymys, joka minuakin aika usein askarruttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että muutkin miettii samoja juttuja :)

   Poista
 2. Meillä mennään, ehkä aikuisella tavalla, siitä mistä aita on matalin. Nassu pyykitään siihen suihkupyyhkeeseen ja käsipyyhe on erikseen. Merkkaamattomana kaikki. Vierekkäin ovat koukut, nurkassa toiset toisella seinällä ja toiset vieressä toisella, niin ei ongelmaa ole tullut. Omat suihkupyyhkeet toki kummallakin, minulla oikeanpuoleinen, Kotinörtillä vasemmanpuoleinen. Taitaa tosin tämä järjestely toimia vain näin kahden aikuisen taloudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, muistan tuon ajan. Se oli ah niin helppoa! Ja järjestelmälliselle ihmiselle on ollut vaikeaa myöntää, että vaikka miten sitä haluaisi vieläkin elää täysin organisoidusti, ei pienet ihmisenalut ole ihan samaa mieltä. Tai siis he varmaan ovat organisoineet kuvionsa sangen toimivasti. Vielä kun saataisiin toimintasuunnitelmat yhdistettyä ;)

   Poista
 3. Meillä on sama setti,lasten pyyhe,käsipyyhe sekä kasvopyyhe. Lasten oma pyyhe on matalalla johon ylettyvät,nuo toiset on sen verran korkealla että pienin ei ainakaan niihin yletä. Ja dymolla olen kirjoitellut nimilaput kaikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Tuo on muuten hyvä, että aikuisten pyyhkeet saa ylemmäs - meillä ei ole saatu pyyhkeitä koskaan niin korkealle ja sitten tuo pätkis vielä kasvaakin lujaa vauhtia ;) Mutta toivottavasti se järki tulee samaa vauhtia... ;) Kiitos kommentista ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?