Snow status

Lauantaiaamun lumitilanne Helsingissä näyttää tältä:

Olenko totaalisen tylsimys, jos minusta tämä lumimäärä on jo aivan riittävä koko talveksi? ;) En odota ollenkaan lumimyrskyjä joiden jälkeen lunta on polveen saakka, loskasta puhumattakaan. Ehkä ajattelisin eri tavalla, jos olisin autoilija ;)

Samoin nyt täytyy itse luopua lempivaatteista, mitkä eivät käsitä housuja tai toppavaatteita. Täytyy vaan kurkistella ihania ulkomaisia blogeja joissa kesä jatkuu, vaatteet saa todellakin valita fiiliksen mukaan eikä pukeutumista sanele herra pakkasukko jonka armoilla mennään seuraavat kuukaudet. Toisinaan tekisi mieli ostaa pilkkihaalari - voisi sitten töissä olla ihan missä tahansa röyhelössä vaikka ulkona olisi paukkupakkaset ;)

**

Oh yes, we have now snow also here in Helsinki! I must be the most boring person ever, because I think this snow is just enough for the whole winter. I use public transport instead of a car so maybe that is one of the reasons why I don't look forward to snow or freezy temperatures. I also dislike winter because I can't wear what ever I want. The first thing in the morning is to take a loot at the temperature and then decide how many pants and shirts must be used to keep me warm on my way to work. So I just am jealous for the next few months and read blogs from warmer countries where people wear what ever they want ;)

**

Mutta on tässä yksi hyväkin uutinen:
joulu lähestyy

But there is good news also:
soon it's Christmas

Kommentit

 1. Oulussa satoi viime yönä kunnolla lunta ja kylläpä oli mukava aamulla herätessä kattoa ikkunasta kun näki valkoisen peitteen. Valitettavasti tuosta ei vain taida olla kauaa iloa kun ensi viikolla kaiketi taas lämpenee :(

  Ja mun puolestahan lunta vois olla sellaiset 10-15 senttiä ja pakkasta -10 - -15 astetta. Sitten vielä pärjäis ulkona paksuilla legginseillä ja hameella/pitkällä neuleella eikä sisällä tuu älyttömän kuuma.

  VastaaPoista
 2. Voi elämä! Nytkö se jo tuli Helsinkiin saakka Joo tuo riittää. Me livistimme Tallinnaan, elän toivossa, että tuo määrä sulaa vauhdilla pois ja siitä ei ole tietoakaan sunnuntaina :D

  Ei siis kiitos lunta ja pakkasta tänne ainakaan.

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä tykkään talvesta ja lumesta ja pakkasesta, mutta pian alkava loskakausi ei innosta tippaakaan. Saisi vaan heti tulla ne kymmenen asteen pakkaset ja lumet, eikä sitä jäätävässä loskassa tarpomista ollenkaan. Mutta toiveajatteluahan tuo vain on.

  Ja joulu! Voi kyllä ♥ Rrrrrakastan joulua, ja olenpa aloittanutkin jo tämän vuoden joulun koristeiden suunnittelun, kohta varmaan pakko aloittaa toteutuskin, sillä en malta odottaa. Ulos laitan valosarjat varmaan marraskuun alussa, ja siitä sitten pikku hiljaa sisätilatkin saavat joulukoristekuorrutuksen ylleen :)

  VastaaPoista
 4. Ei meillä ole noinkaan paljon lunta. :D :D
  Tossahan pystyy jo tekemään lumienkelin. ;)

  VastaaPoista
 5. Mitä nopeammin tulee joulu, sitä nopeammin tulee kesä :)

  VastaaPoista
 6. Minullekin tämä lumimäärä riittäisi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ja kohti kesää siis.... ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!