Tyhjä


Olen tässä viime päivinä miettinyt, miksi miehet jättävät tyhjän keksipaketin kaappiin? Miksei sitä voisi samalla siirtää roskikseen, kun ottaa sen viimeisen keksin ja laittaa suuhunsa?

Miksi naiset taas ottavat hirveät pultit siitä tyhjästä keksipaketista hyllyssä? Miksi se on niin vaikeaa ottaa käteen ja heittää roskiin? Vai kimaltaako silmissä karmaiseva pettymys, kun Dominot olikin syöty loppuun?

Kauanko mies pitäisi keksipakettia kaapissa tyhjänä, ellei nainen joko määräisi sitä roskiin heitettäväksi tai heittäisi sitä itse roskiin?

Onko se sittenkään (vain) miesten vika? Vai jättävätkö myös naiset tyhjät keksipaketit kaappiin ja homma toimii myös toisinpäin? Tunnustaako kukaan?


Kirjoittaja on kahden lapsen äiti joka ehtii kotia järjestellessään pohtia kaikenlaista kummallista ;)

Kommentit

 1. Mielenkiintoista pohdiskelua! En tunnusta laittavani tyhjiä keksipaketteja kaappiin.
  Olen sitä mieltä, että miehet OVAT välillä hassuja...mutta niin ovat naisetkin. Ja yhdessä ollaan enemmän ;)

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että miehet jättävät sen tyhjän paketin kaappiin, koska eivät aina tiedä/muista, missä on roskis. Tyhjät paketit+kaikki muut roskat voi myös jättää lojumaan pöydille tästä samasta syystä. Ehkä ne laitetaan kaappiin, jotta se väistämätön nalkutus ei A) ala heti tai B) nainen huomaa asian, kun mies ei ole kotona, ja mahdollisesti ehtii unohtaa koko jutun.

  Tottahan se nyt harmittaa, jos kaapista löytyy keksipaketti, joka onkin tyhjä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuttu juttu. Meilläkin löytyy näitä mystisen tyhjiä paketteja kaapista :) Ehkä miehet eivät halua näyttää, että ottivat viimeisen keksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, aivan, ihan kuin kahdesta vaihtoehdosta olisi hurjan vaikea päätellä, kumpi teki sen, thih ;)

   Poista
 4. Nyt ollaan kyllä niin perimmäisten kysymysten äärellä, että ei voi kun ihmetellä. Meillä ongelmana ovat rouvan laukut ja herran piuhat. Kummatkin tuntuvat olevan toisen mielestä väärässä paikassa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!