Curtains for kitchen

Muutto on siinä vaiheessa, että laatikoiden purkaminen on vaihtunut ideoimiseksi ja ne muuttuvat vähitellen projekteiksi.

Tervetuloa meidän keittiöön!

Minulla on verhopulma. Meidän keittiöön ei tule rullakaihdinta eikä sälekaihtimia. Olen aikeissa ommella siihen verhot itse. Verhokiskosta tasoon asti. Niin, että voin halutessani vetää verhot kokonaan pois ikkunan edestä ja halutessani voin puuhailla keittiössä ihan yksinäni, verhot suljettuna.
Kangasvaihtoehdot löytyy Ikean sivuilta.
Olen jo pari viikkoa ollut vakuuttunut Stockholmista.
Oletko sinä ommellut verhoja itse? Vinkkejä?Tämä koti henkii mustaa ja valkoista. Ja siitä minä nautin.Tiedätkö mikä muuten on Gloria Blog Awardsien mukaan Suomen paras sisustusblogi? RAW design blog, pääset lukemaan sitä TÄÄLTÄ, suosittelen

Glorian Blog Awardseista kuvia TÄÄLLÄ (Gloria) ja TÄÄLLÄ (Markku Niskanen).Hei, ihanaa viikkoa just sulle!

Kommentit

 1. Ihana toi Stockholm kangas - Åkerkullakin on huippu! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans keittiöön mietinnässä uudet verhot. Tai no kappa kun asutaan 2. kerroksessa ja meidän keittiö on sen verran suojassa katseilta ulkoa, että peittävämpää ei tarvita. Ja voisin hyvin huolia kankaaksi siihen kappaan vaikka nuo kaikki kolme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Ylemmät kerrokset rulaa juuri sattuneesta syystä :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää teillä :). Olen ommellut verhoja, mutta lähinnä vain pitkiin verhoihin ala- ja yläkäänteet. Se ei ole vaikeaa, kangasvalinnat ovat se vaikein osuus ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole koskaan ommellut ylä- enkä alakäänteitä, mutta ei voi olla kovin vaikeaa - edes minulle ;) Mutta totta, kankaan valinta on se vaikein...kävin hakemassa vielä inspistä Marimekostakin...tämä alkaa olla mahdotonta...;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?