Feel Good Week, Tuesday

Liikunta. Se ei enää olekaan mitään ilmaista hupia. Vaan se on ihan ryppyotsaista välineurheilua. Eikö? :D

Ei puhettakaan, että lähtisi ulos liikkumaan missään lököverkkareissa. Vaan vaatteet ja välineet pitää olla ihan tiptop myös kuntoillessa. Senhän tietää myös kaikki iltapäivälehtiä seuranneet ihmiset, joiden silmille eksyi erään kohujulkkispimun nappaama kuva kanssakuntoiljasta kuntosalilla, jolla oli kovin vaaleat sääret ja trendikkäät reenivaatteet, suoraan 90-luvulta. You see, välineurheilua!

Jätetään vaatteet sikseen ja siirrytään suoraan...kenkiin.

Minulle iski viheliäinen vaiva toukokuussa, talvikenkien luopumisen jälkeen ja runsaan ulkoilun aloitettuani. Sanahirviö on p l a n t a a r i f a s k i i t t i. Eli kantapäät on tulehtuneet. Kenkiin on myytävänä kaikenlaista apuvälinettä liikkumisen helpottamiseksi ja silti iltaisin joudun vielä veivaamaan kylmähauteiden, kinesioteippien ja venytysten kanssa. Ihme juttu, että moiset ryökäleet kipeytyy liikkuessa ja kipu helpottaa venytellessä? Ei mahdu jakeluun. Kortisonipiikkiä niihin ei saa ja lääkäri iski Buranaa kouraan johon vatsa ilmoitti heti että no way José. Näillä mennään.

Siispä nyt hakusessa olisikin hyvät kengät liikkumiseen ja ulkoiluun. Talvi asettaa pieniä haasteita sopivien kenkien löytymiselle. Mitä ominaisuuksia talviliikkumiskengältä edes pitäisi vaatia? Pieni hinta, kivat värit...oikea suunta, right? ;)

Liikunnanriemua on edessä vielä -laskutavasta riippuen viisi päivää, ottaen huomioon että tämä on nyt vain feel good week, sunnuntaihin saakka. Minä suuntasin siis Elloksen sivuille. Pim. Ei puhettakaan, että olisin ihan oikeasti liikkunut sinne urheilukauppaan. Kerrankin en ole laiska vaan kalenteri näyttää tälle viikolle aika täyttä.

No mutta asiaan:

Nämä Adidakset olisivat vedenpitävät. Suomen talvessa huomioon otettava tärkeä ominaisuus.No entäpä nämä vähän hillitymmät. Viking Cougar - puumalle, joka olen? ;)Mutta ah...kesällä näitä huolia ei sitten enää olekaan. Vedenpitävyys, lämmitysominaisuudet ynnä muut on sitten ihan sivuseikkoja ja sitten voi keskittyä ihan vain kengän ulkonäön arvioimiseen. Adidasta ja pinkkiä, tietenkin!


Onko merkillä väliä? Pitäisikö pitäytyä tunnetuissa merkeissä kuten Adidaksessa, Nikessä tai Pumassa? Onko jotain merkkejä, jotka ei ehkä ole tunnettuja mutta missä hinta ja laatu kohtaavat?

Sittenhän on tietysti esim. nämä joilla voisi olla monta eri käyttötarkoitusta. Niitä voisi ulkoiluttaa:
- Stockmannilla
- messuilla
- elokuvateatterissa
- iltariennoissa jossain rennossakivassakuppilassa
- kotimaassa
- ulkomailla

Kuten huomaat, mahdollisuudet ovat rajattomat!!!


Musta tuntuu, että kuntoiluhömpän päätteeksi mulla ei varmaan sunnuntaina ole yhtään lukijaa. Muut viisastuu matkan ja bloggaamisen varrella, minä se vaan pöhköönnyn ;) Mutta voin kertoa, hauskaa on ollut, ihan eilisestä lähtien jo, että jos nauru pidentää ikää, niin hyvässä suhdanteessa ollaan mutta ei lasketa sen varaan - myös sydämen olisi hyvä voida hyvin.

Miten tämän feel good-innostuksen saisi jatkumaan vielä ensi viikollakin? Ja apua, onko ulkoilukenkävinkkejä?

Nyt lounaan pariin (tiistai niinkuin soppapäivä) ja sitten kiiruhtaen liikenteeseen. Kivaa päivää, voikaa hyvin! I mean it ;)

Kommentit

 1. Hei, mikäs sporttiblogi tästä on tullut? (: KIVAA! Ja onnea valitsemallasi tiellä (:
  -tiia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ei ole sporttiblogi. AINAKAAN VIELÄ ;) Kiitti!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!