How long does it take?


Kuinka kauan sinun aamut kestää? Kuinka nopeasti selviät sängystä matkalle töihin?
Minä: herätys 5:50, bussilla 6:50
Missä on "vähemmän, hitaammin"? ;)

**

How long does it take you to wake up and until you are on your way to work?
Me: wake-up 5:50am, at my bus stop 6:50am
Where is my "less, slower"? ;)


Kommentit

 1. Minä pääsen tarpeen vaatiessa liikkeelle puolessa tunnissa. En mielelläni sitä tee vaan tämä kaikkea muuta kuin aamuihminen kiskoo itsensä kuudelta ylös ja on autolla 7.15 ja 7.30 välillä niin ehtii noin suunnilleen kasiksi töihin (liukuman kanssa riittää kun on suurinpiirtein, yleensä olen vähän ennen).

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä olet nopea! Ja liukuma, oi se on ihanuutta ♥ Itse pääsen liukastelemaan ensi vuoden puolella, EHKÄ, toivottavasti...

   Poista
 2. Minulla on herätys soimassa n. klo 06:35 ja sen jälkeen heräilen ja menen suihkuun. Seitsemältä herätän tytön ja vien sohvalle katsomaan piirrettyjä ja heräilemään :) Samalla syön itse aamupalan ja sitten puetaan ja lähdetään töihin/opiskelemaan/hoitopaikkaan. :) Meikkaamisen teen sitten vasta koulussa n. klo 07:50-08:10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau! Mä en ehtis mitenkään suihkuun aamulla - aikoinaan, ennen lapsia kun kävin aamulenkillä, heräsin NELJÄLTÄ että ehdin käydä lenkillä ja suihkussa + meikata ja lähteä töihin kasiksi :D Asuin silloin vielä lähempänä työpaikkaa............ Säkin olet aina nopsa, täytyy myöntää :)

   Poista
 3. Mä herään viideltä (okei, YRITÄN herätä). Herään siis torkutusten jälkeen noin puoli kuudelta. Pisut ja pesut, vaatteet päälle, tukka nutturalle tai pipon alle, iso lasi vettä ja mä olen ready to go! ;)
  Bussi on pysäkillä noin. 5.50, eli parikymmentä minsaa on mun aamutoimien pituus. Ja suurin kiitos kuuluu näille ripsienpidennyksille. Näytän edes vähän ihmismäiseltä aamulla, kun on ns. silmät päässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämättömän nopeaa toimintaa :D Ripsienpidennyksistä pisteet, pitäisi varmaan harkita itsekin... ;)

   Poista
 4. Kello soi 6:00, bussipysäkille lähden talsimaan 6:55. Hyvin ehtii syödä aamupalan, pukea ja meikata. Suihkussa käyn illalla ennen nukkumaanmenoa, mun superpaksua tukkaa ei millään ehtisi kuivata aamulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ettei kaikki ole "vartissa valmis" ihmisiä, thihi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!