Tilaisuus tekee varkaan?

[Stereotypia]

Miehet aina makaa sohvalla tekemättä mitään.
Ei tietenkään sinun miehesi, onneksi. Ei saa yleistää.
Mutta jotkut. You know.


Minun täytyy tunnustaa kaikessa epätäydellisyydessäni, että tämä syksy onkin aikamoinen pala kakkua. Ja tämä pimeäharmaasademössö. Voi vihtori, että voi ihmistä väsyttää!

Täytyypä tunnustaa, että kun kotona ei tarvitse häärätä hellan ja ruokapöydän välissä yksin, tekee tilaisuus varkaan ja olen löytänyt itseni päivänä jos toisena sieltä sohvannurkasta. Ranneliike keksipaketin ja naaman välillä on vaihdettu ranneliikkeeksi kutimien kanssa. Pölyiset joululehtiaarteet on pengottu jemmakaapista. Ja usein kädenjatkeena on siihen integroidun kännykän sijaan katselulaite jolla selaan Pinterestiä, Facebookia, Instagrammia, Pinterestiä, Facebookia sekä inspiroivia blogeja. Jos jollain tulee kirjoituslukko, on minulla tyylilukko, kun pukeutuminen on pakollinen paha. Ei sillä, että haluaisin juoksennella nudena marraskuisessa sateessa, vaan sillä että kun tuo ulkoilma määrittää vaatteet. Liehuvahelmaiset hameet ovat kaapissa seuraavat 6kk, korkokengät odottaa sama verran ja nyt olen täydessä talvikoomassa pukeutumisen suhteen. Niinpä olen viime aikoina surffinut sisustusblogeja. Ruotsalaisia, jopa. Tämä on ihan absolute favorite, LANTLIF.

Mutta mitä ihmettä - töissä käyvä kahden lapsen äiti löytääkin nyt itsensä siitä pahamaineisesta paikasta, mistä moni muu vaimo on miehensä hätistellyt. (Minä en onneksi ole vaimo, ei tartte hätistellä ;)) (Kun kai sekin aika pitäisi käyttää imurointiin, siivoamiseen, lapsille lukemiseen, leipomiseen tai johonkin yleishyödylliseen...? Hyvät äidit, naiset, ihmiset tekee niin, eikö?)

Itse olen ajatellut, että kun ei se oo niin justiinsa. Meillä on keskenään nahistelevat tenavatkin jopa hetkittäin sulassa sovussa samassa asuinkerroksessakin - tällä viikolla on todistettu minuuttien mittaisia yhteistoimintatuokioita ilman turhaa hösäämistä. (Liekö joulun taika ulottuu jo marraskuulle saakka, kun tonttupelko istuu takaraivossa? Jos niitä tonttuja onkin oikeesti olemassa ja jos ne oikeesti kurkkiikin ikkunoista? Mikä on sikäli pelottava ajatus. Jos joku kurkkisi yläkerran ikkunoista, hehe.) Minkä minä sille voin. Sohvan kutsu on vastustamaton. "Tule syliini oi ihanainen..." ;) Ja sit mennään!

Että tilaisuus tekee varkaan - ja nainen makaa Klippanilla niin suorassa kuin vain olla ja voi. Eli vähän mutkalla. Onneksi olen lyhyt ;) Tai ehkä saan mitä ansaitsen - sen minuuteissa mitattavan lepohetken - mikä on toisen mielestä niin vähän ja minusta, kahdenlapsen äitinä, luksusta!

Muista nauttia elämästä!

Kommentit

 1. Välillä on ihan oikein löysäillä ja blogeissa pörräily on sitä parhaimmillaan:D:D:D
  Mitkä mielettömät värit kuvassa WAU!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Mieheni on opettanut minullekin laiskottelua hyvällä omalla tunnolla :)

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva teksti, tain minäkin siis, heittäytyä ja vaan olla. :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun osaisin laiskottella ja hyvä, kun osaat ja mieheni myös;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, seuraavaksi kasvatan parran ;) LUPAA että kun tulee tilaisuus laiskotella, kokeilet edes vähän? ;)

   Poista
 5. Levätään ja laiskotellaan, jos siltä tuntuu! Kohta on marraskuu lusittu :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!