Happy New Year 2014!

Vuoden 2013 viimeinen päivä on tässä ja nyt! Kyllä on melekoinen vuosi rämmitty läpi, mutta tässä ollaan ja hengitellään :)

Tänään me hyvästelemme koko perheen voimin vuoden 2013 ja otamme uuden vuoden 2014 vastaan riemukkain mielin :)

Kuohut on jo jääkaapissa viilentymässä...


Kohta näprätään lasten kanssa pientä purtavaa illaksi pienten toiveiden mukaisesti: cocktail-tikkuja, lohirullia, sipsejä ja soosseja. Sitten valetaan tinat, ihaillaan naapureiden paukuttelemia raketteja ja väsyn iskiessä päälle käydään nukkumaan. Kuulostaa ihan hyvältä suunnitelmalta ;) Kolmevuotias kyseli tänään, että milloin me syödään ne tinat, hah, siksi meillä ei siis paukutella raketteja (eli ihan turvallisuussyistä :)). Uskoisin tinojen onnistuvan ihan ok :)

Vuoden vaihtuessa, olen toivottavasti vielä hereillä. Silloin korkkaan tämän Jar of joyn ja avaan pikkuruiset lippulappuset, joihin olen kirjoittanut vuoden 2013 aikana minulle sattuneita ihania asioita. Purkki oli niin ihana idea, että aion toteuttaa sen tulevanakin vuonna vähän laajemmassa koossa :)


Vuosi 2013 oli aikamoinen myllytys meidän perheelle kaikin mahdollisin tavoin: oli päiväkodin vaihtoa, eskarin alkamista ja tietysti tämä ihana muutto rivariin

Nyt suljen koneen, lähden laittelemaan paikkoja kuntoon ja alamme valmistautua jännittävään iltaan :) Meillä ainakin tenavat ovat jännittyneinä kuin vieterit, herkut ja tinat mielessä tietenkin!

ps. muistakaa olla kiltisti ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!