Hei arki!


Joulu on juhlittu, kyllä oli ihanaa. Loikoilin, söin suklaata, torkuin, söin suklaata, lepäsin, nukuin, söin jouluruokaa. Sen jälkeen olikin syytä ottaa torkut ja napostella vähän suklaatia. Villasukat jalassa, viltin alla otin vastaan kaikki (hyvät) elokuvat joita telkusta tuli. Jouluaatto hurahti Rakkaimpien kanssa mökillä

Olen nauttinut joulusta ja elämästä sekä tietysti suklaasta aivan täysillä.

Nyt on paluu arkeen edessä, kun huomenna klo.5.45 herätyskello herättää minut töihin. Minusta on ihan kivaa palata takaisin arkeen, etenkin kun edessä on pehmeä lasku ja vain yksi työpäivä ennen kahta vapaata!

Toivottavasti sielläkin on päästy nauttimaan stressittömästä, ihanasta ja rauhallisesta joulusta eikä paluu arkeen tunnu muultakuin kuin hyvältä ajatukselta :)

Nyt iltakahvi (juu, ei tule uni ilman...) ja sitten nukkumaan että on suhtkoht ihmisen näköinen töiden alkaessa klo.8 :) Good night everyone!

Kommentit

 1. Kuullostaa vähän sieltä, että siellä on ollut oikein onnistunut joulu! ;) Vähän sama täällä, mut ihan niin rennosti ei ole voinut ottaa kuin olisi toivonut... Varmaan sitten kun nuo natiaiset (tai se pienempi lähinnä) on isompia.

  Loivaa paluuta arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä voisin väittää että meillä, siis teillä ja meillä, on aika rennot joulut...sanotaanko 5 vuoden päästä, kun nuo pienimmätkin alkaa tajuamaan ettei aina tarvitse mennä kuin vieteri... ;)

   Poista
 2. Hiljalleen ollaan täälläkin arkeen palaamassa. Vähä kerrallaan, johan tuossa tuli rentoiltuakin aika tavalla :)

  VastaaPoista
 3. Kuullosti just mahtavalta joululta! Samanlaista löllöttelyä oli täällä....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?