Joulukorttipuuhia

Minä rakastan joulua. Blogikin vaihtoi ripauksen verran jouluisempaan fiilikseen

Joulunalusaika on vuoden parasta aikaa. Puuhailua yhdessä, kynttilöitä, piparkakun tuoksua. Joka joulussa on omanlaisensa painotus.

Yhtenä jouluna askartelin melkein kaikille ystäville valkoisen (pehmeän) sydämen, mihin olin painanut joulutervehdyksen.

Yhtenä toisena vuonna halusin panostaa vaaleanpuna- ja lilasävytteiseen kuuseen.

Erään joulun teemaksi tuli enkelit.

Viime jouluna sujautin terveisten sekaan pari pussillista jouluteetä.

Minä olen jouluisin huisin armollinen itselleni. Niin tänäkin vuonna. Nautin valmiista herkkulaatikoista, jotka haen Prismasta. Anoppi lupasi paistaa kinkun. Enkä malta odottaa, että pääsen upottamaan käteni suklaarasiaan. Jossain vaiheessa joulua pistäydymme myös mökillä: jouluateria rakkaiden kesken - priceless!

Tänä vuonna bongasin niin suloiset joulukortit valmiina kaupasta, että päätin jättää askartelut väliin. Viikonloppuna ihailin kimaltelevia kortteja kynttilän valossa ja täyttelin niihin Tärkeiden nimiä ja osoitteita.
Tänä jouluna on vahva tunne, että haluan tehdä keittiössä jotain itse. On ollut ihanaa hääriä keittiössä essu jauhoissa. Nautiskella tuoksuista, loihtia herkkuja. Ja kun nykyään moni muukin tarkoittaa herkkua, kuin vain suklaa. Näin muuten jossain sloganin: Save the planet Earth - it's the only planet with choholate ;) Jep, right!

Hiljalleen hipsitään kohti ihanaaihanaaihanaa Joulua Olkaahan kiltisti!


Kommentit

 1. Kivoja kortteja olet löytänyt. Laitan myös valmiit kortit tänä vuonna postiin, vaikka joskus on tullut tehtyä niitäkin :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Prismasta meidänkin joululaatikot haetaan. Ja iskän kinkusta riittää meillekin ne muutamat siivut jotka syödyksi meillä tulee. JAuhoja pöllytän, leipomukset on ne mitkä itse tykkään tehdä.

  Ystäville, kummeille ja mummeille tehdään muksujen kanssa joulumuistamiset. Tänä vuonna ainakin fimomasakoruja.

  Mukavaa joulunodotusta ja rentoja jouluvalmisteluja sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fimona...mitä? Herätti mielenkiinnon, täytyy heti tutkailla! :) Ja kiitos :)

   Poista
 3. Ihania kortteja! Meidän joulukortit ovat tänä vuonna tyttäreni vesiväreillä maalaamia. :) Sellaista ihan rentoa, ei mitään hankalaa askartelua ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?