Bitstrips

Yeah, olen Bitstrips-koukussa.Mutta minun Bitstrips-koukkuuntuminen ei liene kenellekään yllätys. Jos vaan on jokin some-systeemi, mihin voi jäädä koukuun niin jep, koukussa ollaan ;) (Paitsi Twitter. Sitä en osaa käyttää. Osaatko sinä?)

Ja onhan noissa Bitstrips-kuvissa joskus olevinaan sisältöäkin. Alkaa niin viiksettämään, kun kotona netti pätkii, wifin kautta töiden tekeminen on silkka mahdottomuus ja 3G:lle osutaan iPhonella aniharvoin. Monet operaattorit eivät kuulu täällä lainkaan ja kun valitin omalle operaattorilleni, thö dna:lle asiasta, oli asiakaspalvelun vastaus tyyliin "no voivoi". Eikä asialle voida eikä tulla tekemään mitään. Buu dna mutta pakko roikkua asiakkaana jos meinaa edes jollain kuuluvuudella olla tavoitettavissa ;)


Kommentit

 1. No BUU dna, jo on tympeetä! :/ Mä en taida lähteä tähän mukaan, tuntuu jo että blogissa, facessa, pinterstissä ja instagramissa (!!!!) on meikäläiselle enemmän kuin tarpeeksi.. :D Ja muuten, Twitterissäkin olen, en kyllä muista olenko sinne ikinä mitään kirjoittanut. Mutta Olga Temonen silti seuraa mua siellä! ^_^ :D Ainakin joskus vuosi sitten kun viimeksi katsoin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tapittanut Twitteriä mutta vaikuttaa niin sekavalta - tietty näin alkuun, mutta ehkä pidän näppini erossa siitä....somepaljous on valtava!!! Ja oi, sulla on ihana seuraaja - takuulla lukee myös sun blogia :)

   Poista
 2. Itse käytän Twitteriä lähinnä blogipäivitysten jakamiseen (mulla on siellä jo enemmän seuraajia, kuin bloggerissa!), ja seuraan siellä muita bloggaajia... pahempaan koukkuun en onneksi ole jäänyt. :) Tämä Bitstrips on mulle ihan uusi juttu, Facebookissa olen kavereilla näitä nähnyt. Ihan hauskoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, täytyypä huudella sitten apuja, kun joskus päätän twitteröityä... ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!