Aamiaisella IkeassaPäätimme paeta aamuista lumikaaosta Ikeaan. Muutama tärkeä ostos [ silti puolet siitä mitä piti ostaa jäi tietenkin ostamatta ] ja ennenkaikkea AAMIAINEN.

Aika moni tuntuu valittaneen, että viime viikko oli aika &%¤#"*!!! ja niin oli kyllä minunkin viikkoni. Kaiken sen jälkeen oli ihanaa mennä nauttimaan simppeli ja edukas aamiainen, ilman että minun tai isimiehen tarvitsee tehdä muuta kuin käydä istumaan :) Yksi meistä neljästä on mummolassa, joten kylläpä oli rauhallista kun pikkutyypin "hassuttelu" ei tarttunut meihin aikuisiin kuten se tuntuu toiseen pikkutyyppiin tarttuvan - oli mansikkahilloa nenässä ja sitä rataa ;) Lisäksi ravintola oli hämmentävän tyhjänä - kaikki asiakkaat jääneet kiinni lumihankeen? ;) (Jep, meillä Etelä-Suomessa tuli viime yön aikana pikkusen lunta) Päivä alkoi hyvin ja tänään me ollaankin vaan hengailtu, löhöilty, rentoiltu, leikitty ja chillattu. Just kaikkea sitä mitä vaparina kuuluukin tehdä :)

Alunperin meillä piti olla lapsivapaaviikonloppu. Mutta suunnitelmathan on tehty muutettaviksi :) Odotin, että päästään miehen kanssa kahdestaan tsekkaamaan Dylan. Ensi kerralla sitten :)


Kommentit

 1. Kuulostaa just sopivalta löhöpäivältä. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi jonka viikkoa voisi kuvailla kaikenmoisilla suomenkielisilla kirosanoilla, mutta jätetään väliin :) Me oltiin Espoo Ikeassa (Instassa sanoitkin,että vieressä oltiin), tosin osuttiin ilmeisen "Nyt on kaikki paikalla" kellon aikaan syömään, mutta lihapullat silti maistui ja pöytäkin löytyi.

  Kyllä se on joskus vaan hyvä saada hemmotella itseään sillä, että ei tee kaikkea :)

  Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Elämä heittää välillä niin paljon lokaa kasvoille, liikaakin. Onneksi aina on selviydytty voittajana. Tähän saakka ainakin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!